Dejvid Bekam se sa Viktorijom svađao zbog svog poremećaja: Kad svi odu na spavanje, on ustaje i čisti!

29.04.2023

13:31

0

Fudbaler je i ranije pričao da ima problem sa opsesivno-kompulsivnim poremećajem.

Dejvid Bekam se sa Viktorijom svađao zbog svog poremećaja: Kad svi odu na spavanje, on ustaje i čisti!
Dejvid Bekam - Copyright AP/Joel C Ryan

Nekadašnji fudbaler Dejvid Bekam snima dokumentarac o svom životu, u kom će otkriti mnoge detalje koje javnost nije znala.

Projekat, vredan 16 miliona funti, otkriće, između ostalog, i njegovu borbu sa opsesivno-kompulsivnim poremećajem, koji ga noću često drži budnim.

Profimedia
Dejvid Bekam

Dejvid je i ranije pričao o tome kako mora predmete da drži u pravoj liniji ili u parovima, a sada je progovorio i o nespavanju.

- Kada svi odu u krevet, obilazim kuću i čistim. Čistim sveće, resetujem prekidače, gledam da li je sve uredno. Mrzim da se budim u neredu. Sečem vosak za sveće, čistim staklo - otkrio je on, između ostalog.

On je objasnio da je svestan da je njegovo ponašanje čudno i priznao da se posvađao sa suprugom Viktorijom, jer ona nije stavila slanik na predviđeno mesto.

Profimedia
Viktorija i Dejvid Bekam

Dokumentarac o Bekamu najavljen je prošlog leta na Netfliksu, a biće prikazan njegov početak karijere, uspeh koji je dostigao, snimci iz privatne arhive, ali i intervjui sa članovima njegove porodice i drugim važnim ličnostima iz njegovog života.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike