Zendeja ušla u istoriju! Najmlađa, a pokupila „Emi“ na prvoj ikad održanoj onlajn dodeli! (FOTO)

21.09.2020

08:21 >> 10:50

0

Zbog predostrožnosti od korone, 72. dodela Emi nagrada bila je održana onlajn. Zvezde su ceremoniju takođe pratile od kuće, pomno prateći voditelje program

Zendeja ušla u istoriju! Najmlađa, a pokupila „Emi“ na prvoj ikad održanoj onlajn dodeli! (FOTO)
Copyright Zendeja Kolman Profimedia

Zendeja Kolman tokom svečane večeri ušla je u istoriju – kao najmlađa nagrađena glumica. Ona je od Lori Lini ,,uzela Emi” za najbolju ulogu u dramskoj seriji.

– Još sam kao na devetom nebu. Zahvalna sam i bez reči, zbog svih prijatelja i porodice koji su pisali, tvitovali, zvali… Obećavam da ću vam se javiti sutra, pošto i sama shvatim šta se desilo prethodne neverovatne večeri. Do tada, idem na spavanje, da bih znala šta ej san, a šta stvarnost – poručila je ona putem društvene mreže Instagram.

Zendeja Kolman Instagram screenshot

Zendeja je tokom ceremonije dodele nosila elegantnu haljinu s potpisom Kristofera Džona Rodžersa.

Zendeja Kolman Profimedia

Nagradu za najbolju glavnu žensku ulogu u dramskoj seriji dobila je zbog uloge u ,,Euforiji”, a pored Lori, najveća konkurentkinja bila joj je i Dženifer Aniston.

,,Emi” uručivali preko ,,Zuma”

Zbog pandemije korone, 72. dodela ,,Emi” nagrada nazvana je „Pandemi“, a nagrade su se delile preko ,,Zuma”. Čitav program se odvijao onlajn, a domaćini i voditelj programa u dvorani Stejpls centra bili su sami. Rekordan broj „Emija“ za komediju (9) otišao je u ruke tima serije „Šits krik“. Među dobitnicima su, takođe, „Naslednici“ i „Nadzirači“ (za najbolju mini-seriju), Zendeja i Redžina King.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike