Tajna porekla pevačice Zere: Svi je znate po nadimku, a ovo joj je pravo ime!

27.04.2023

00:31

0

Pevačica je detinjstvo provela u Austriji

Tajna porekla pevačice Zere: Svi je znate po nadimku, a ovo joj je pravo ime!
Zera - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Zera, nosi titulu pevačice mlađe generacije koja niže uspehe, a čija je gotovo svaka pesma apsolutni hit. O njenom privatnom životu sa malo zna, a pevačica je jednom prilikom otkrila da je Zera, zapravo njeno umetničko ime, te da je po rođenju dobila ime Marina.  

Zerini roditelji su poreklom iz Novog Sada, ali su se 1989. godine preselili u Austriju, gde je pevačica provela detinjstvo.

Antonio Ahel/ATAImages
Zera

- Zera, to dolazi od mog prezimena.... Pezerović, da ne bude zero kao nula i onda Zera - rekla je pevačica svojevremeno, a malo ko je znao da se ona zapravo zove Marina Pezerović. 

Podsetimo, Zera je po dolasku u srpsku prestonicu, imala je malih problema sa srpskim jezikom, ali su kolege tu da joj pomognu, te je svoje muke brzo rešila. Svoju muzičku karijeru je započela tako što je snimala obrade srpskih pesama na Instagramu. 

Antonio Ahel/ATAImages
Zera

 

Nakon što je Rasta podelio Zerinu obradu pesme „Ragga Sesssion”, javio joj se Marko Panić Maleni, član produkcijske kuće „Generacija Zed”, inače brat Igora Panića Nućija. Tako je počela saradnja Zere i Malenog, ali i njihova ljubav.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike