Dobrivoje Topalović bi danas napunio 76 godina: Miroslav Ilić i Snežana Đurišić prisetili se pokojnog prijatelja

21.09.2020

14:15 >> 17:26

0

Folk zvezde evocirale su uspomene na kolegu koga su pre tri meseca ispratili na večni počinak

Dobrivoje Topalović bi danas napunio 76 godina: Miroslav Ilić i Snežana Đurišić prisetili se pokojnog prijatelja
Copyright Dobrivoje Topalović, Snežana Đurišić i Miroslav Ilić Printscreen, ATA Images/Antonio Ahel

Dobrivoje Topalović danas bi napunio 76 godina, a njegov kum Miroslav Ilić i prijateljica Snežana Đurišić, prisetili su se lepih trenutaka provedenih sa pevačem.

U njihovim srcima ostavio je lepa sećanja i nezaboravne trenutke, pa i kada su zajedno proslavljali njegov rođendan. Topalkov kum i dalje je u kontaktu s pevačevom ćerkom Jelenom, s kojom je komunicirao redovno i kada se Dobrivoje razboleo. On se za 24sedam.rs prisetio svog prijatelja.

Miroslav Ilić/ ATAImages/ Antonio Ahel

– Imali smo puno lepih trenutaka, pa i na slavljima. On je bio jedan od najduhovitijih ljudi na muzičkoj balkanskoj sceni, a šale je zbijao često i na svoj račun. Ne možete vi o njemu elaborat da napravite naširoko. Dobrivoje je ceo život bio u nekoj defanzivi. Jedino tako, kad dođe na scenu, živne – rekao je pevač.

Snežana Đurišić viđala se i na privatnim proslavama s Topalkom, koji joj je bio veoma drag kolega, ali i prijatelj.

Snežana Đurišić/ ATAImages/ Antonio Ahel

– Mi smo uvek slave provodili zajedno, kod njega i kod mene. Dobrivoje je bio domaćin i pravio je atmosferu u njegovom dobro poznatom, duhovitom stilu. Uvek smo imali lepa druženja, jer je bio pozitivan. S njim je uvek bilo veselo, pa i kad je dolazio kod mene na slavu svi smo se radovali, jer smo znali da će biti smeha – kaže Đurišićeva, izražavajući žaljenje što takvih momenata više nema.

Ipak, kaže da će svi pamtiti, osim njegove duhovitosti, i njegov predivan glas i pesme.

Dobrivoje Topalović SEMUS

Dobrivoje Topalović dugo se borio sa teškom i opakom bolešću, a poslednja želja mu je bila da bude sahranjen u rodnom selu Preljina kod Čačka, gde je provodio najviše vremena i tokom svoje karijere. Želja mu je i ispunjena, a na večni počinak otišao je u junu ove godine. Iza sebe je ostavio neprolazne hitove ,,Progovori, sliko”, ,,Ja sam rođen u Srbiji, brale”, ,,Ej, da mi je”, ,,Crno vino, crne oči”, ali i suprugu, ćerku i unuka. Cela Preljina plakala je za pevačem koji se nikada nije ponašao kao zvezda, već je slobodno vreme provodio sa svojim komšijama, pogotovo otkad se povukao sa muzičke scene.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike