Snaja Suzane Jovanović oduševila fotografijama sa odmora: Ovako uživa s izabranikom pred godišnjicu braka! (FOTO)

20.04.2023

19:25

0

Danijelu je sudbonosno „da" izgovorila proteklog maja

Snaja Suzane Jovanović oduševila fotografijama sa odmora: Ovako uživa s izabranikom pred godišnjicu braka! (FOTO)
Suzana Jovanović - Copyright ATAImages/M. M.

Tijana i Danijel, snaja i sin Suzane Jovanović iz prethodne ljubavi, izgovorili su sudbonosno „da" jedno drugom sredinom prošlog maja u jednom prestoničkom restoranu. Mladi par je u krugu najmilijih krunisao venčanjem dugogodišnju vezu, a pevačica i njen suprug Saša Popović su to i te kako proslavili.

Oko mesec dana pred prvu godišnjicu braka, sudeći po Tijaninim objavama na Instagramu, rešili su da „pobegnu od realnosti", piše „Story" i odmore se na egzotičnoj destinaciji. Fotografijama je privukla ogromnu pažnju javnosti, pa i pokrenula lavinu komentara na pomenutoj društvenoj mreži.

Par, inače, živi podalje od znatiželjnih pogleda.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @tijana_m_mua

 

Popovićeva supruga, s druge strane, govoreći za 24sedam o Tijani i njihovom odnosu jednom prilikom, imala je samo reči hvale.

- Ona je divna! Da smo je mikroskopom tražili, ne bismo je takvu našli (smeh). Mnogo je dobra, skromna, lepo vaspitana, vredna. Baš su dobar par... Sale i ja bismo voleli da dobijemo unučiće uskoro, dok smo još mlađi, da možemo da im pomažemo. Samo Bože zdravlja, nadamo se i na njima je da odluče. Ne znam šta su planirali, ali sigurno je da priželjkuju jedno detence uskoro. To će biti kruna njihove ljubavi - istakla je za naš portal srećna Suzana.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @tijana_m_mua

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike