Megan je sporne informacije iz privatnog života sama dala na raspolaganje?

22.09.2020

09:15 >> 08:57

0

Advokati tužene strane su pred sudom u Londonu naveli da je sporne informacije iz svog privatnog života Megan sama priložila

Megan je sporne informacije iz privatnog života sama dala na raspolaganje?
Copyright Megan Markl Profimedia

Advokati novinsko-izdavačke kompanije koju je supruga princa Harija, Megan Markl, tužila zbog narušavanja privatnosti, danas su pred sudom u Londonu naveli da je sporne informacije iz svog privatnog života ona sama dala na raspolaganje koautorima biografske knjige o njoj i njenom suprugu. Kako navodi AP, Megan je tužila izdavača lista ,,Mejl on sandej” i internet sajta ,,Mejl onlajn” zbog pet članaka u kojima su objavljeni delovi njenog pisma ocu Tomasu Marklu, s kojim nije u dobrim odnosima.

Na današnjem saslušanju, advokati izdavača istakli su da zajednička biografija Harija i Megan, koja je objavljena prošlog meseca, sadrži velik broj podrobnih informacija o njenom ličnom životu, uključujući i nekoliko delova koji se tiču njenog odnosa i komunikacije sa ocem, ali i deo o pismu zbog kojeg je tužba pokrenuta.

U podnescima sudu, jedan od advokata naveo je da je, po svemu sudeći, biografija napisana uz obilatu saradnju Harija i same Megan, što su, međutim, njeni pravni zastupnici porekli.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike