Drago mi je što se moja pesma širi kao virus! „Ke ti dojdam” peva ceo Balkan, a mi smo našli pevača, nećete verovati čime se bavio!

19.04.2023

08:30

0

On je za 24sedam otkrio ko mu piše pesme

Drago mi je što se moja pesma širi kao virus! „Ke ti dojdam” peva ceo Balkan, a mi smo našli pevača, nećete verovati čime se bavio!
spasen siljanoski - Copyright Instagram printscreen/ spasen.siljanoski

Ovih dana ne možete da uđete na popularnu mrežu TikTok, a da ne čujete makedonsku pesmu „Ke ti dojdam”. Tragom društvenih mreža, potražili smo pevača i došli do Spasena Siljanoskog,  koji je oduševljeno prihvatio naš poziv za intervju!

Poziv je počeo, kako drugačije, nego tako što nam je zapevao svoj najveći hit. 

- Poslali su mi Tiktok video sa nekim Afroamerikancima, mislim da je tako počelo sve, a onda naravno, moj Jutjub kanal je počeo da se uvećava, moja deca su mala od sedam i devet godina, oni svaki dan gledaju Tiktok na telefonu i samo viču: „Tato, opet ti, opet tvoja pesma!” - rekao je Spasen u emisiji “24sedam sa Marom”.

Printscreen/YouTube/Spasen Siljanoski
Spasen Siljanoski sa bendom

Spasen je oduševljen reakcijama na pesmu, poruke podrške stižu iz Srbije, Hrvatske, Bosne, Albanije, Slovenije… On veruje da će ujediniti Balkan pesmom i otkriva da planira uskoro nastup u Srbiji.

- Puno se radujem što se moja pesma sluša i svaku noć kad idem da spavam idem na Jutjub da vidim komentare, kad čitam takve komentare, vraća mi se nada da još postoje dobri ljudi koji znaju da vole, koji znaju šta je dobra muzika - rekao je voditeljki Mariji Atanasković.

Spasen je od malena bio zainteresovan za muziku, ali je jedan deo svog života proveo kao profesionalni vojnik u makedonskoj armiji i radio u jedinici za specijalne operacije, koja se u Makedoniji zove „Vukovi”. Posle četiri godine je napustio vojsku, posvetio se samo muzici i kaže da nije pogrešio.

Tekstove mu piše majka

Tekstove za sve njegove pesme je pisala njegova majka, a muziku on sam. Ideja za „Ke ti dojdam” mu se javila u neverovatnoj situaciji - dok je vozio bicikl. Kako nije nosio mobilni sa sobom, žurio je kući da zapiše taktove.

Ritam razbija, a ako vam treba mala pomoć oko prevoda teksta, pogledajte novu epizodu emisije „24sedam sa Marom” u kojoj nam Spasen i peva i prevodi.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i videa, bez navođenja izvora, autora i embedovanja epizode sa YouTube kanala 24sedam TV.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike