Svi detalji o slučaju nestanka Drejka Bela: Pretio da će izvršiti samoubistvo, slao poruke porodici

14.04.2023

22:29

0

Policija pokušala da uđe u trag Belu

Svi detalji o slučaju nestanka Drejka Bela: Pretio da će izvršiti samoubistvo, slao poruke porodici
Drejk Bel - Copyright Profimedia

Nestanak glumca Drejka Bela prijavljen je policijskoj stanici „Dejtona Bič", a sada su isplivali novi detelji o ovom slučaju.

Naime, kako pišu strani mediji, Drejk Bel se navodno posvađao sa svojom ženom, Dženet fon Šmeling, a pre nego što je nestao rekao je porodici da će se napiti i obesiti, sudeći po pozivu koji je TMZ dobio iz Hitne pomoći. 

Kako se dalje navodi, u pozivu iz Hitne, policajac iz odeljenja policije Orlanda je pokušavao da priča sa nekim iz drugog odeljenja, kako bi dobilo lokaciju telefona zvezde Nikelodijana.

Policajac je opisao situaciju kao „moguć pokušaj samoubistva” i dodao: „U suštini, još jedna poznata ličnost se posvađala sa ženom.”

Profimedia
Drejk Bel

 

Policija Orlanda je izjavila da su se uključili u slučaj kada im je rečeno da je Bel u hotelskoj sobi i da piše svojoj porodici poruke u kojima preti samoubistvom.  

Sve ovo je izašlo na videlo nakon što se zvezda serije „Drejk i Dzos” šalila na Tviteru, praveći se kao da je sve ovo sitnica. 

- Ostaviš telefon u kolima, ne odgovoriš tokom jedne noći i sve ovo se desi? - napisao je on uz emotikon koji plače od smeha.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike