Ana Nikolić je želela da upiše fakultet: Htela sam da budem glumica, ali tata mi nije dao!

23.09.2020

21:02 >> 07:34

0

Pevačica je kao tinejdžerka imala potpuno drugačije ambicije, a kada je kročila na estradu, planirala je karijeru van granica Srbije

Ana Nikolić je želela da upiše fakultet: Htela sam da budem glumica, ali tata mi nije dao!
Copyright Ana Nikolić ATAImages/ Antonio Ahel

Ana Nikolić nema tremu i opuštena je u javnim nastupima, kamera je voli, ali, da li bi bila dobra glumica kao što je to nekad želela da postane?

Naime, pevačica je u emisiji ,,Ekskluzivno” na TV Pink otkrila da je kao tinejdžerka htela da bude glumica, ali da joj to nije dozvolio otac, koji je bio veoma autoritativan. Kada je ipak pozorišne daske zamenila binom u diskotekama, i tada je imala drugačiji plan – da uspe van granica Srbije, ali se, bar za sada, i to izjalovilo. Međutim, Ana je ostvarila zavidnu karijeru u našoj zemlji, ali i u regionu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Nikolić (@ananikolicofficial) on Sep 22, 2020 at 9:53am PDT

– Pokušavala sam da nateram roditelje da polažem glumu ranije, u trećoj godini gimnazije, nisu rekli ne, ali je to bilo dovoljno da te otac pogleda. Nije morao ništa da mi kaže, njegov pogled je govorio više od reči – otkrila je pop zvezda, koja je posle smrti oca htela da se preseli u Grčku, ali je odustala.

– Htela sam sve da radim u Grčkoj, međutim, ovde sam ostala zbog ljubavi. Ali, to me nije sprečilo, ako nije na grčkom, radićemo na srpskom – duhovito je istakla Nikolićeva.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike