Zlata Petrović spremna da stane ponovo na ludi kamen: Ostavljam prošlost iza sebe

17.03.2023

20:18

0

Pevačica sebi priželjkuje veliku ljubav

Zlata Petrović spremna da stane ponovo na ludi kamen: Ostavljam prošlost iza sebe
Zlata Petrović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Zlata Petrović ni posle dva braka ne odustaje od ljubavi, a spremna je i za još jedan brak. Naime, pevačica je imala buran emotivni život. Bila je u bračnoj zajednici sa Hasanom Dudićem i Zoranom Pejićem Pejom, a sa kojima je i nakon razvoda ostala veliki prijatelj, a sebi želi još ljubavnih avantura. 

- Pa ja to neću da otkrivam sada… Ali ajde neka bude ekskluziva, udajem se 16. januara zato što mi je budući muž na taj dan rođen - rekla je Zlata, međutim novinar Živojin Krstć joj nije poverovao.

ATAImages/ A.A.
Zlata Petrović

Ne znam ni da lažem, vidiš. Autentična i svoja i vidiš kako se to videlo da ja lažuckam - kazala je Zlata i time je i sama pokazala da se samo šali.

Ona se vodi onom starom "nikad ne reci nikad" te tako sebi priželjkuje životnog partnera. 

- Ja nikad ne kažem nikad za bilo šta, ali brak kao brak, lepa je to institucija kada sam ja to dva puta uradila, dobila svoju decu i unučiće… E sad, da li će to biti brak ili neka veza ne znam, ali želela bih kao i sve žene na ovom svetu da imam neku ljubav - kaže Zlata. 

ATAImages/Mateja Stanisavljević
Zlata Petrović

Uprkos poštovanju koje ima prema bivšima, Zlata smatra da je uspešno izvela na put svoje sinove i da je sada sama sebi na prvom mestu.

- Uvek sam volela da moja deca imaju ljubav svojih roditelja, ali moja deca su odrasla i ne treba više da im budem spona da bi viđali svoje roditelje, a ja ću da ostavim malo prošlost iza sebe da bi došla nova ljubav. Naravno, kao čovek sam uvek tu za njih i Hasana i Peju i da budu srećni ljudi što i jesu - rekla je Zlata za „Grand News”. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike