Snaja Ivice Dačića fotografijom iz teretane rasplamsala maštu muškarcima: Sva utegnuta, a bujni dekolte u prvom planu (FOTO)

31.01.2023

13:53

3

Pevačica pokazala vitku figuru

Snaja Ivice Dačića fotografijom iz teretane rasplamsala maštu muškarcima: Sva utegnuta, a bujni dekolte u prvom planu  (FOTO)
Milica Jokić i Ivica Dačić - Copyright Instagram printscreen/milica.jokiic

Mnogim javnim ličnostima je na prvom mestu da savršeno izgledaju, a uz to imaju i vitku figuru. Od te norme ne odstupa ni pevačica Milica Jokić, koja se trudi da njeni treninzi ne ispaštaju zbog prekomernog obima posla.

Pevačica se pohvalila fotografijom iz teretane. Obučena u sportskoj opremi - helankama i top majici, ona je ispozirala ispred ogledala i pokazala rezultat svog treninga. Jokićeva je na ovaj način istakla sve svoje obline, a nema sumnje da će napornim vežbama postići još bolji efekat. 

Instagram printscreen/milica.jokiic
Milica Jokić u teretani

S obzirom na opis koji je stavila Milica je po svemu sudeći napravila kraću pauzu, a ova fotografija svedoči o povratku u teretanu.

Podsetimo, Milica je u skladnoj vezi sa sinom Ivice Dačića, Lukom Dačićem. Iako im ljubav cveta, Jokićeva ističe da je mlada za udaju, te da će vreme odlučiti kada je pravi trenutak za ovako važan korak. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike