"Mama više ne mora da radi - dala je otkaz!" Seksi iz Crnog Ceraka otvorio dušu o porodici i finansijskom trijumfu!

06.04.2023

21:24

0

Roditelji nisu znali koliko je popularan dok se zajedno nisu pojavili u javnosti

"Mama više ne mora da radi - dala je otkaz!" Seksi iz Crnog Ceraka otvorio dušu o porodici i finansijskom trijumfu!
Crni Cerak - Copyright Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Mladi reper Relja Despotović proslavio se kao "Seksi" iz grupe Crni Cerak, a njegov vrtoglavi trijumf na muzičkoj sceni dogodio se spontano.

Nekada skromni dečaci iz kraja, danas nastupaju na najprestižnijiim festivalima u regionu i zarađuju ozbiljne svote novca.

Relja se jednom prilikom osvrnuo na svoje najbliže, koji nisu bili svesni koliko je njegova popularnost velika, sve do trenutka dok zajedno nisu otišli na glasanje. Samo jednom je javno progovorio o majci, kojoj je značajno olakšao način života svojim uspehom.

Mateja Stanisavljevic/ATAImages
Crni Cerak

- Nije ni njima odmah došlo u glavu da sam popularan. Mama je shvatila to kad smo otišli na glasanje. Kad je videla da se ljudi okreću i da me gledaju, tada je shvatila da je to što radim uspešno - rekao je Seksi.

Relja je srećan jer svojim roditeljima danas može finansijski da pomogne, a posebno mu je drago zbog majke, koja je dala otkaz nakon njegovog uspeha na muzičkoj sceni.

- Jako mi to znači. Moja mama više ne mora radi. Najviše mi znači što je ona dala otkaz! To mi je onako najdraže i bio mi je jedan od glavnih ciljeva. Prvi korak ka ostvarenju nekog uspeha je to što mama više ne mora da radi i što mogu da pomažem svoju porodicu - ispričao je mlati reper, prenosi Telegraf.

24sedam/Ivan Mitić/Nenad Vujanović
Relja Despotović - Seksi Crni Cerak

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike