Lakše mi je pao zatvor, nego nanogica: Relja iz Crnog Ceraka od kućnog pritvora do tezgi po Beču (VIDEO)

30.07.2022

18:00

2

Crni Cerak je trep sastav koji je proslavio taj deo Beograda

Lakše mi je pao zatvor, nego nanogica: Relja iz Crnog Ceraka od kućnog pritvora do tezgi po Beču (VIDEO)
Relja Despotović - Seksi Crni Cerak - Copyright 24sedam/Ivan Mitić/Nenad Vujanović

Relja Despotović Seksi iz Crnog Ceraka pričao nam je o uspehu, novoj pesmi CC3, Južnom vetru, zatvorskom iskustvu, parama i ljubavi prema kraju.

Njihove pesme razmenjivale su se preko Vocapa, a da niko nije znao ni kako se zovu izvođači, ni naziv numera, jer su se “šerovale” od telefona do telefona kao audio zapis 001, 002 itd. Iz anonimnosti izlaze zahvaljujući reditelju “Južnog vetra” Milošu Avramoviću, čiji sin ih je intenzivno slušao kod kuće, pa se režiser potrudio da sazna ko su ovi momci i ponudio im da rade muziku za ”Južni vetar 2”.

U jeku popularnosti, jedan od članova sastava, Relja Despotović Seksi, dobija poziv za služenje zatvorske kazne. Prvo je bio u CZ nekoliko meseci u pritvoru, a zatim dobio nanogicu i kod kuće služi još dva meseca.

24sedam/Ivan Mitić/Nenad Vujanović
Marija Atanasković i Relja Despotović Seksi

- Što je najcrnje, meni je lakše pao CZ, nego ta dva meseca nanogice, jer šta sam ja tamo imao, isključiš mozak na kapiji, ne znaš ništa, vidiš dva puta mesečno nekog da ti ispriča šta se dešava, šta on uopšte stigne da ti ispriča za tih sat vremena, ti odeš u sobu u euforiji i to ti je to, čekaš narednih dve nedelje da vidiš nekog, gledaš Zadrugu, i gledaš filmove i to je otprilike život tamo - izjavio je Seksi u emisiji “24sedam sa Marom”.

Boravak u pritvoru je iskoristio da piše nove rime, repovao je na šetnji u krugu i veruje da je ljudima koji su ostali iza rešetaka kad je on izašao i danas drago kad ga vide na TV-u. Ovo iskustvo mu je pokazalo gde više nikada ne bi želeo da se nađe.

Život mu se u potpunosti promenio zahvaljujući uspehu muzike koju pravi sa drugarima iz kraja.

- Finansijski momenat se u kući oseća najviše, kućni budžet, sad se troslojni toalet-papir kupuje, to mi je najveća boljka u životu, i svađa sa kevom oko troslojnog toalet-papira, uzmi 12 što mirišu na breskvu, nemoj da mi gledaš razliku da li je jeftinije, na popustu ili kapiraš, kad im treba nešto u kući, kupim, kad mi trebaju nove patike uđem kupim, ne mora uopšte da se štedi više za nešto - našalio se sa voditeljkom Marijom Atanasković.

Crni Cerak se sluša širom Balkana, a imaju zakazane i tezge u Beču. U austrijskoj prestonici su nedavno snimili i spot za pesmu “CC3”.

- U Beču kad smo snimali spot, tačno se videlo odakle smo, mislim Srbina na ulici u inostranstvu, kako da ga ne prepoznaš, ako nema šuškavu trenerku dole, po hodu možeš da ga prepoznaš, ja se sećam posle mog 18 rođendana, otišli u Beč da kupujemo stvari svima i ja ovako sa jednim drugom, gledam kako njih četvorica idu ispred, mi smo otišli nas šestorica u šuškavcima u sred Beča idemo u Marijahilferštrase i kako da ne znaš odakle smo, i ‘airmax’ naravno - objasnio je Seksi za 24sedam.

Kaže da njegove rime treba da slušaju i roditelji kako bi sprečili svoju decu da krenu lošim putem. Popularnost mu je donela i mnogo devojaka koje su zainteresovane da mu se približe, pa mu se tako dešavalo da mu šalju poruke tipa: “Sutra punim 18 godina”.

24sedam/Ivan Mitić/Nenad Vujanović
Marija Atanasković i Relja Despotović Seksi

- To je opet sad ti neki roditelji koji imaju ćerke koje ne daj bože slušaju mene, e, sad oni treba malo da se preispitaju, pa jeste,  zamisli ja imam ćerku koja ima 16 godina i viršti: ‘aaa, Seksi’, pa važi ne bi izašla iz kuće jedno dva meseca sigurno! - kaže Seksi.

Kakav je on kad se zaljubi, šta savetuje mlađima i da li će rime “Crnog Ceraka” jednog dana ući u čitanke, saznaćete ako pogledate novu epizodu “24sedam sa Marom”.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i videa, bez navođenja izvora, autora i embedovanja epizode sa YouTube kanala 24sedam TV.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike