Ana Ivanović otvorila dušu o majčinstvu, pa progovorila o polu bebe i povratku na teren: Decu vaspitavam u našem duhu!

05.04.2023

19:13

1

Teniserka ističe da je navikla sa dečacima, te da bi joj najlakše palo da je i treće dete sin

Ana Ivanović otvorila dušu o majčinstvu, pa progovorila o polu bebe i povratku na teren: Decu vaspitavam u našem duhu!
Ana Ivanović - Copyright Profimedia

Proslavljena srpska teniserka Ana Ivanović ponovo je u drugom stanju i očekuje treće dete sa suprugom fudbalerom Bastijanom Švajnštajgerom

Sada je gostujući u jednoj emisiji otkrila kako se snalazi u ulozi majke, pa priznala da svoju decu vaspitava u srpskom duhu.

- Često čujem sebe kako ponavljam rečenice svojih roditelja. Decu se trudim da vaspitavam u našem duhu, jer mislim da naš način vaspitanja je drugačiji u odnosu na inostranstvo. Odrasla sam u porodici punoj ljubavi u kojoj su roditelji bili posvećeni deci i trudimo se da i naša deca to osete - rekla je Ana.

Navikla je na dečake

Profimedia
Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger

Teniserka je potom kroz osmeh pokazala trudnički stomak i otkrila da li bi volela da dobije dečaka ili devojčicu.

- Najvažnije je da su zdravi i srećni. Navikli smo na dečake, tako da bi on bio lagan, a sa druge strane bi bilo lepo imati i devojčicu, tako da videćemo, iznenađenje nas čeka – dodala je ona.

Ana je u 2016. godine napustila teniski teren, ali sada je otkrila da li planira da se vrati sportu u kom se proslavila.

- Fali mi kada vidim drugarice da igraju neke velike turnire i nedostaje mi ta vrsta takmičenja, ali sa druge strane sam srećna i ispunjena. Ne mogu da zamislim trenutno život drugačije. Sigurna sam da ću se u budućnosti, u nekom obliku vratiti na teren - priznala je Ivanovićeva.

Ana se potom dotakla i Novaka Đokovića koji je odnedavno ponovo najbolji teniser sveta. Ivanovićeva smatra da je Nole dostigao sve uspehe, dok njegov rival Karlos Alkaras mora još da se dokazuje.

Profimedia
Ana Ivanović

- Nole je dostigao sve uspehe, dok Alksaras igra dobro, ali je mlad, ima još puno toga da dokaže. Vidim da je opet počeo da otkazuje turnire, jer ima problema sa povredama, mlad je i trebaće mu vremena da se dokaže, a Novak je neprikosnoven – dodala je naša lepa teniserka i kaže da bi volela da vidi nove generacije, koje će krenuti Novakovim, njenim i Jeleninim stopama.

Tenis joj je bio prva ljubav, a uprkos dobrim ocenama u školi, uspela je da istraje i postane profesionalna teniserka.

- Volela sam školu, ali me nije vuklo da se družim sa decom posle škole, samo me je tenis zanimao. Imala sam sreće da sam to pronašla rano. Najbitnije je slušati svoju decu i posmatrati ih - rekla je bivša teniserka za "Kec na 11" na K1.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike