Aleksandra Prijović i Milica Jokić u duetu zapevale na rođendanu kod Breninog sina: Pustile glas, a gosti pali u trans! (VIDEO)

31.03.2023

23:59

1

O njihovom prijateljstvu se malo zna

Aleksandra Prijović i Milica Jokić u duetu zapevale na rođendanu kod Breninog sina: Pustile glas, a gosti pali u trans! (VIDEO)
Aleksandra Prijović i Milica Jokić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Iako se za estradu uglavnom vezuju spletke i skandali, postoje i oni pevači koji godinama grade prijateljstva, a među njima su i mlade koleginice Aleksandra Prijović i Milica Jokić.

Malo je poznato da se Milica i Aleksandra privatno vole i poštuju, a kako obe važe za vanserijske pevačice, njih dve su i sarađivale na počerku Miličine karijere.

Jedna drugoj su bile velika podrška od samog početka, a mnogi ih upoređuju, te kažu da Milica ima sličan glas kao Prijovićka. Milica je jednom prilikom priznala da joj to imponuje.

ATAImages/Antonio Ahel
Aleksandra Prijović

- Meni je zaista drago što me porede upravo sa Aleksandrom Prijović. Ona je svoju karijeru izgradila sama sa svojim velikim talentom i napornim radom. Imponuje mi svakako, ali želja mi je da izgradim svoj stil - rekla je Milica koja je pre par dana sve oduševila novom pesmom "To mogu ja", a čini se da je svoj stil već izgradila.

Njih dve su sinoć zajedno uživale na rođendanskoj proslavi kod Viktora Živojinovića, a u jednom trenutku su zapevale zajedno i oduševila sve pristune. Nizali su se mnogi hitovi i pesme za dušu, a Aleksandra i Milica su dobile mnogo komplimenata od gostiju.

Deo atmosfere možete pogledati u videu u nastavku teksta.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike