Kejt Bozvort se udaje za nekadašnjeg dečka Dru Barimor? Za godinu dana shvatili da žele ceo život da provedu zajedno! (FOTO)

27.03.2023

17:40

0

Ljubav čuvaju podalje od znatiželjnih pogleda

Kejt Bozvort se udaje za nekadašnjeg dečka Dru Barimor? Za godinu dana shvatili da žele ceo život da provedu zajedno! (FOTO)
Kejt Bozvort - Copyright Profimedia

Kejt Bozvort i Džastin Long su spremni da „stanu na ludi kamen". Nekoliko izvora potvrdilo je lepe vesti za „People" i naglasili su kako je buduća mlada škrta na detaljima po pitanju svadbe, ali da se oseća kao da je na sedmom nebu.

- Svi smo srećni, Džastin je super i obožava je. Neverovatno je samo ih posmatrati zajedno - istakao je insajder za pomenute medije povodom veridbe o kojoj se šuška od dodele Oskara.

Podsetimo, Long je u decembtu 2021. u okviru svog podkasta „Life is short with Justin Long" da je u vezi, ali nije pominjao ime svoje izabranice. Krajem marta iduće godine, međutim, viđen je s Kejt u Los Anđelesu, u kolima.

U jeku priča o romansi, Džastin je priznao da „je pronašao onu pravu", pa je u aprilu „isplivala" fotografija na kojoj se glumački par ljubi na Havajima.

Prva zajednička fotografija na Instagramu objavljena je u maju te godine, a ostalo je istorija. Za oko godinu dana veze, koju su 2022. svim silama čuvali od znatiželjnih pogleda, postalo im je, po svemu sudeći - jasno kao dan da čitav život žele da provedu zajedno.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Justin Long (@justinlong)

 

Long je, inače, nedavno bio u fokusu kada ga je spomenula nekadašnja devojka Dru Barimor. Tokom jednog podkasta, glumica je otkrila glavni razlog zašto smatra da njega žene vole, napravivši kratak osvrt na njihovu vezu koju su okončali pre 13 godina.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike