Isplivali hit detalji iza kulisa PZE23 s Lukom Blekom: Otkriveno i kako je nastao „cvet" u kom je „spavao" na sceni! (VIDEO)

26.03.2023 | 20:40

Autor: Milica Gudžulić

Pevač je trijumfovao na ovom takmičenju, pa postao ovogodišnji predstavnik Srbije na „Evrosongu"

Copyright Gordan Jović

Luka Ivanović, poznatiji kao Luk Blek, ovogodišnji je predstavnik Srbije na „Evroviziji" koja se polako, ali sigurno približava. Veliki šou odviće se u Liverpulu, a Ivanović se još za „Pesmu za Evroviziju" temeljno pripremao - jasno je prema snimcima koji su nastali iza kulisa domaćeg takmičenja.

Od starta do „finiša", na sve se obraćala pažnja, a u videu je prikazano i kako je nastao čuveni „cvet" u kom je pevač „spavao" na sceni.

Luk Blek otputovaće sa pesmom „Samo mi se spava", s kojom je u PZE23 odneo 20.000 glasova publike, napominje „RTS". U Liverpulu, nastupaće pod rednim brojem tri u prvoj polufanalnoj večeri „Evrosonga".

Muzičko takmičenje održava se od 9. do 13. maja, a sve tri takmičarske večeri javnost ći će moći da prati u direktnom prenosu na programima Radio-televizije Srbije.

Luk Blek  Foto: Nikola Ristić
 

- Iza kulisa, „Samo mi se spava", sa mnom i mojim fantastičnim timom na „Pesmi za Evroviziju '23" - potpisao je Luk pomenuti snimak na svom Instagramu, pa pobrao sve simpatije publike.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luke Black (@lukeblackmusic)

 

Bonus video:

 

 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam