Emotivna „Zanina" proslava povodom četvrte decenije na estradi! Jelena u suzama: Kad vidim šta sam sve morala da preživim... (FOTO)

23.03.2023

20:55

0

Bojana Stamenov i Lena Kovačević drage volje su im pravile društvo

Emotivna „Zanina" proslava povodom četvrte decenije na estradi! Jelena u suzama: Kad vidim šta sam sve morala da preživim... (FOTO)
Jelena i Zoran Živanović - Copyright ATAImages/Marija Mlađen

Jelena i Zoran Žika Živanović organizovali su proslavu punu emocija povodom uspešnih 40 godina na sceni. Dugoočekivani „Dijamantski boks set" tada je ugledao svetlost dana, što je obradovalo brojne njihove fanove.

Čuveni duo uživao je sa svojim najbližim saradnicima. Društvo su im, takođe, pravile Lena Kovačević i Bojana Stamenov, međutim, kada je Jelena čula kakav im je poklon spremio KST hor, nije uspela da zadrži emocije.

Oni su, naime, izvodili poznati hit „Majstor za poljupce", prenose domaći mediji, a to je pevačicu baš bilo dirnulo, pa je zaplakala naočigled svih.

- Kad se osvrnem i vidim šta sam sve morala da proguram, osetim, preživim, daa se nasmejem i isplačem, vidim da je ovo moj život u kutiji - kazala je bila Jelena, piše „Informer", a ona je nastavila:

- Ja u ovom „boks setu" vidim jednu ozbiljnu kilometražu, životnu, moje detinjstvo, odrastanje i sazrevanje - otvorila je bila dušu ona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike