Evo kako je nastao čuveni hit "200 na sat"! Gavrilović prvo nije hteo ni da čuje za tu pesmu, a onda je zgrnuo bogatstvo!

22.03.2023

12:03

0

Ivan kaže da je čuvenu numeru otpevao nekoliko hiljada puta

Evo kako je nastao čuveni hit "200 na sat"! Gavrilović prvo nije hteo ni da čuje za tu pesmu, a onda je zgrnuo bogatstvo!
Ivan Gavrilović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Hit Ivana Gavrilovića "200 na sat" proslavio ga je devedesetih godina, a ta numera i danas je popularna na žurkama. 

Baš zato, pesma "200 na sat" donela je denseru pravo bogatstvo, o čemu je sada naširoko pričao. On je otkrio i kako je nastao ovaj veliki hit.

- Kada mi je menadžer Raca ponudio tu pesmu, rekao sam mu: "Ne pada mi na pamet da otpevam tu glupu i idiotsku numeru sa harmonikom!". Sada sam srećan što sam pristao jer sam za nju uzeo brdo para. Bio sam u šoku. Ali uspeo je da me nagovori. I dobro je jer je pesma postala hit. Do danas sam je otpevao nekoliko hiljada puta - kaže on i dodaje da bi danas više profitirao.

- Da je tada postojao Jutjub, danas bih bio milioner. Pesma "200 na sat" donela mi je toliko novca da sam mogao da kupim osam stanova - ispričao je pevač.

ATAImages/ Antonio Ahel
Ivan Gavrilović

Ivan, inače, ima dva sina, pa je osim o poslu progovorio i o supruzi Marini, kako ju je upoznao, ali i kako je ugrozio posle brak.

- Marinu mi je, verovali ili ne, preporučio prijatelj. Moji drugari su je upoznali dok su bili na moru. Svaki je želeo da bude sa njom, ali ona ih je sve do jednog odbila. Tada je moj drug Đole rekao: "Moraš da je upoznaš, stvorena je za tebe". Pristao sam - govori Gavrilović, ne krijući da je već prvo veče želeo da bude intiman s njom, ali da ona nije htela da pristane. Tom željom samo ju je oterao od sebe.

- Pobegla je i nije želela da mi se javi na telefon. Zaintrigirala me je, pa sam počeo da je jurim. Po svaku cenu sam želeo da budem sa njom. Uspeo sam da je smuvam tek posle sedam meseci. Potom smo se i venčali i dobili sinove, koje smo zajedno izveli na pravi put.

ATAImages/ Antonio Ahel
Ivan Gavrilović

Turbuletno je postalo kada je ušao u rijaliti, pa uplovio u šemu sa 30 godina mlađom Milijanom Bogdanović, zbog čega ga je žena ostavila.U svojoj ispovesti dalje govori da mu je kasnije, ipak, oprostila.

- Između nas je sada sve u redu. Mislio sam da meni nikada ne može da se desi da budem sa nekim u rijalitiju, ali prevario sam se. Kada sam se vratio kući, spucala me je realnost. To je bio veoma bolan period za mene, ne mogu ni da pričam o tome. Bilo je svega i svačega, ali uspeo sam u tome da mi Marina oprosti. Drago mi je što je smogla snage da to učini, jer ipak imamo dvoje dece. Srećom, dečaci su to dobro podneli, pa je sada sve kako treba - zaključio je za Infomer Ivan.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike