Glumac Branko Janković je godinama u braku sa mlađom koleginicom: Imaju troje dece i farmu koza! (FOTO)

18.03.2023

15:55

0

O njihovom privatnom životu se malo zna, a Tamara Dragičević objavila zajednički trenutak sa parom

Glumac Branko Janković je godinama u braku sa mlađom koleginicom: Imaju troje dece i farmu koza! (FOTO)
Branko Janković - Copyright Mateja Stanisavljević/ATAImages

Glumca Branka Jankovića siroki auditorijum zavoleo je u raznim filmskim i serijskim ostvarenjima, a njegove uloge u komedijama uvek su privlačile posebnu pažnju gledalaca.

Iako publika ima priliku da ga često vidi na malim ekranima, o Brankovom privatnom životu se malo zna. Glumac je srećan u ljubavi, a pored svoje pet godina mlađe izabranice godinama uživa u skladnom braku.

Branko Janković je u braku sa koleginicom Natašom Janković, a njihova koleginica i porodična prijateljica, glumica Tamara Dragičević, koja je inače tumačila lik Brankove supruge u seriji "Vojna akademija", podelila je jednom prilikom fotografiju sa poznatim parom i opisom uz objavu nasmejala javnost.

- S dve žene - napisala je Tamara, što je izazvalo lavinu reakcija, što možete videti na fotografiji u nastavku teksta.

Široki auditorijum imao je priliku Natašu da upozna u popularnim domaćim serijama među kojima su se izdvojile "Urgentni centar", "Preživeti Beograd" i "Jutro će promeniti sve".

Branko i Nataša žive u Beogradu i uvek su sa decom, u čemu nemaju pomoć porodice i drugih, te im je svakodnevno potrebna dobra organizacija kako bi uskladili poslovne i privatne obaveze.

Mateja Stanisavljević/ATAImages
 

- Nas dvoje smo u Beogradu maltene sami, pa uvek gledamo da se organizujemo tako da jedno od nas bude kod kuće sa decom. Oboje radimo sve, od presvlačenja, hranjenja, kupanja, uspavljivanja i šetanja dece do pravljenja ručkova i pospremanja kuće. Malo mi je bilo neobično u početku sa Koviljkom, jer je devojčica, ali navikao sam se i na to. Ona obožava muziku, čim čuje taktove omiljenih dečjih pesmica počne da se smeši. Najviše voli “Ulovio Toma soma”. Prva reč joj je bila “tata - ispričao je Branko svojevremenoo za magazin "Gloria".

Inače, Janković je pored glume posvećen i sopstvenom biznisu - proizvodnji sira, mleka i surutke. Pre pet godina se preselio u selo Gunjaci, kod Osečine, gde na farmi uzgaja 150 koza. Tamo živi sa suprugom Natašom, ćerkom Koviljkom i sinom Vukadinom, a u Beograd odlazi kad god ima poslovne obaveze.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike