Saša Kapor postao vlasnik Jugodiska za koji su snimale najveće legende: Velika je odgovornost, plan je i da otvorimo televiziju (VIDEO)

18.03.2023

08:45

0

Pevač je osim o poslu, sa medijima podelio i pojedine detalje svog bračnog života

Saša Kapor postao vlasnik Jugodiska za koji su snimale najveće legende: Velika je odgovornost, plan je i da otvorimo televiziju (VIDEO)
Nikolina Kovač i Saša Kapor - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Estradni par Nikolina Kovač i Saša Kapor pojavili su se na rođendanskom slavlju sina pevačice Ane Sević i tom prilikom za medijske ekipe, među kojima je bila i 24sedam otkrili novitete iz njihovog života.

S obzirom na to da se često spekulisalo da je par na ivici razvoda, oni su to demantovali uz šaljiva obrazloženja, a potom se osvrnuli na posao. Nastupa kako kažu, ne manjka. Oboje nastupaju kako u srpskoj prestonici, tako i u gradovima van nje, a ono što je malo ko znao jeste da je Kapor vlasnik jedne od najvećih diskografskih kuća.

Antonio Ahel/ATAImages
Nikolina Kovač i Saša Kapor

Kako smo saznali, Saša je je kupio jednu diskografsku kuću u čijem vlasništvu su najveći hitovi naših muzičkih velikana, Šabana Šaulića, Ipčeta i Jašara Ahmedovskog, Predraga Gojkovića Cuneta i mnogih drugih.

- S obzirom na to da je to jedna od najuspešnijih diskografskih kuća, još za vreme Jugoslavije, velika je to odgovornost, ali ona sada dobija jedan svoj novi oblik. I idemo ka tome da u nekoj skorijoj budućnosti pokrenemo i televiziju i da imamo naš program, s obzirom na to da imamo preko 20.000 fonograma u našem vlasništvu. 

24sedam/Danica Božović
Nikolina Kovač i Saša Kapor

Na pitanje, da li je Saša taj koji je insistirao da osnuju porodicu, baš na vrhuncu Nikolinine karijere, on je kazao: 

- Taman posla. Sve smo radili spontano i po osećaju. Čak štaviše, ona je u tom trenutu bila više za to da gradimo naš tim - kazao je Kapor, a to je potvrdila i Nikolina. 


Iako su postojali brojni napisi da im je brak u krizi, Nikolina i Saša su u šaljivom tonu istakli da se malo svađaju, pa malo mire. 

- Imamo razmirice oko sitnica. Danas smo bili u procesu razvoda, sad smo se pomirili. Ja tačno znam kad me ona pogleda da treba da ćutim. 

 

Ceo intervju sa Nikolinom i Sašom pogledajte u nastavku.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike