Bojana Barjaktarević više nije u braku s bodibilderom: Želim mu svu sreću, neka je živ i zdrav!

16.03.2023

12:55

0

Dobili su, inače, dvoje dece i sin je već krenuo očevim stopama

Bojana Barjaktarević više nije u braku s bodibilderom: Želim mu svu sreću, neka je živ i zdrav!
Bojana Barjaktarević - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Trostruka pobednica šoua „Nikad nije kasno" i nekadašnja pevačica grupe „Bon Ami", Bojana Barjaktarević, već godinama nije u braku sa bodibilderom Zoranom Antićem, objašnjava ona za domaće medije. Par je, inače, dobio dvoje dece i ostali su dobrim odnosima, toliko da pevačica naglašava kako su sada bolji prijatelji nego što su bili ranije.

- Istina je da sam se razvela. Razišla sam se sa suprugom još pre nekoliko godina, ali mi smo super. Ne daj Bože da mu nešto fali, prva bih ga nosila na leđima. U odličnim smo odnosima. On ima svoj privatni život u koji se ja ne mešam, hvala Bogu. Nek' je živ i zdrav, želim mu svu sreću. Svi međusobno odlično funkcionišemo - rekla je Bojana „Grandu", pa nastavila o tome kako je došlo do njihovog rastanka, naglasivši kako „niko nikoga tu nije ostavio".

Bojana Barjaktarević, ATAImages / Z. K. Munja
 

– Nije tu niko nikoga ostavio, to je bilo sporazumno. Mi smo sada veći prijatelji nego dok smo bili u braku - tvrdi pevačica čija je ćerka već krenula njenim, a sin očevim stopama.

 

 

– Sin se bavi bodibildingom, a ćerka muzikom. Počela je da snima pesme, već je izdala dve. Kao majka ću joj pomoći, jer ne želim da ide istim putem kao ja... Sama je odlučila da se bavi muzikom, dok je sin svirao bubnjeve i prestao. Nisam želela da ga teram na silu da radi nešto što ne želi. Uvek ću biti podrška svojoj deci, a odluka čime će se baviti je na njima. Ćerka voli muziku i voli da peva. Nemam ništa protiv toga, meni je muzika donela mnogo lerpih stvari u životu - priča ona.

Na pitanje hoće li sa naslednicom možda ukrstiti glasove, odgovorila je:

– Pričale smo na tu temu, ali još uvek nismo došle do toga. Imam pet novih pesama u pripremi, dve su već gotove. Čekam da prođu zračenja. Psihički i fizički je prilično naporno ići na zračenja, pa na svirke, ali volim svoj posao i nekako izdržavam sve to. Čim se stanje stabilizuje, krenuću sa promocijom novih pesama.

Zdravlje joj je sada u samom fokusu i o drugim stvarima, poput novih poznanstva, ljubavi, skoro da i ne razmišlja.

– Trenutno stvarno ne razmišljam o tome. Razmišljam o tome kako ću rešiti zdravstveno stanje, o mojoj deci, a bacila sam se i na karijeru. Red, rad, disciplina. Imam previše obaveza. Udvarača ima, ali me to trenutno ne interesuje. Više sam prijateljski i bratski raspoložena, zbog toga me svi i zovu „brate" – nasmejala se ona za pomenute medije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike