Jovana Jeremić za 24sedam: Ne bojim se za poziciju, Jovana i Srđan su brend, ali ja sam gledanija

26.09.2020

17:15 >> 21:15

0

Voditeljka emisije Vikend jutro kaže da ne strahuje da će kolege zauzeti njeno mesto, i otkriva zašto se svojevremeno nije zadržala na RTS

Jovana Jeremić za 24sedam: Ne bojim se za poziciju, Jovana i Srđan su brend, ali ja sam gledanija
Copyright ATA/Images/M. M./Antonio Ahel/Stefan Tomasević

Prašina zbog naprasnog odlaska Jovane Joksimović i Srđana Predojevića sa TV Prva još se nije slegla, a dok voditelji čekaju na novi posao, mnogi se pitaju koja bi njihova sledeća stanica mogla da bude.

Jovana Jeremić, koja vikendom vodi i uređuje “Vikend jutro” na TV Hepi, uverena je da Jovana i Srđan neće doći na njeno mesto.

– Volim što sam na TV Hepi, jer je velika razlika kada radite kod privatnika. Na RTS kada se ističete, govore da ste bolesno ambiciozni, dok je u privatnim kućama poželjno da se istaknete. I moram da vam kažem, baš danas su mi kolege čestitale na uspehu. Poslednjih dva, a možda skoro i tri meseca moj jutarnji progam je gledaniji od TV Prve, čak i dok su Jovana i Srđan još bili. Ne znam da li smo se gađali sa terminima, ali se ne plašim da će njih dvoje da me zamene. Kod mene su vesti raznovrsne, sama uređujem i vodim emisiju – ističe Jeremićeva za 24sedam i dodaje da kolege Jovanu i Srđana veoma poštuje.

– Smatram da dobro rade svoj posao. Njih dvoje su brend – smatra voditeljka.

Jovana Jeremić ATAImages/ Antonio Ahel

Jeremićeva je rekla da je i ona imala neprijatno iskustvo sa otkazom 2013. godine, kada su joj u bifeu Javnog servisa Srbije poručili da joj neće dati obećani ugovor. Iako se tada razočarala, shvatila je da je ispalo sve baš onako kako je trebalo da bude – dobro po nju, jer i sad radi na televiziji sa nacionalnom frekvencijom.

– Imala sam veoma neprijatno iskustvo kada sam volontirala na RTS 2013. godine i kada sam bez obrazloženja ostala bez prethodno obećanog ugovora. Tada sam ostala i bez nade, bila sam veoma pogođena, jer su mi u kafeu RTS saopštili da ipak ne mogu da me zaposle. Prošla sam sedam krugova na konkursu i tada pobedila na konkursu za TV lice. U poslednjem krugu su u komisiji bili Aleksandar Tijanić, Nataša Miljković, Olivera Kovačević i Rada Đurić. Sećam se da je u to vreme Tomislav Nikolić bio predsednik i da sam čitala vest – prisetila se Jeremićeva. Ona je tri meseca volontirala pripremajući Jutarnji program, a vodila je i emisiju “Trezor”.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike