UNICEF suspendovao angažman sa Rambom Amadeusom nakon optužbi za seksualno uznemiravanje

12.03.2023

21:06

0

Bura se ne stišava

UNICEF suspendovao angažman sa Rambom Amadeusom nakon optužbi za seksualno uznemiravanje
Rambo Amadeus - Copyright Rambo Amadeus 24sedam/Katarina Mihajlović

Muzičara Ramba Amadeusa producentkinja emisije RTV Crne Gore "Dnevnica", Lejla Kašić optužila je za seksualno uznemiravanje, a sada se tim povodom oglasio i UNICEF, čiji je Pušić ambasador dobre volje.

- UNICEF je upoznat s navodima protiv Antonija Pušića. Njegov angažman s UNICEFom je suspendovan do daljnjeg. UNICEF ima politiku nulte tolerancije prema bilo kojem obliku seksualno neprimerenog ponašanja, jer je ono u suprotnosti s ključnim vrednostima UNICEF-a - navodi se u saopštenju, prenose "Vijesti".

Kašić je ranije danas u izjavi za "Vijesti", potvrdila da je o navodnom incidentu sa Pušićem izvestila predstavništvo UNICEF-a za Crnu Goru. Ona je rekla da se sve dogodilo u petak, tokom snimanja emisije, i da je Pušić, kako kaže, neprimereno dodirnuo.

 

 

Ekipa je za to, prenose mediji, saznala tek nakon što su se svetla kamera pogasila, iako u sirovom materijalu postoji videozapis u kojem je Pušić naziva "glupačom".

Umesto izvinjenja, od Pušića je dobila niz uvreda da je "glupača", "ludača".

Nešto kasnije, tvrdi ona, dobila je i poruku u kojoj joj muzičar "objašnjava" da je sve pogrešno shvatila i loše protumačila njegov utisak, te bi mogli da budu dobri drugari.

Rambo Amadeus se ovim povodom još uvek nije oglašavao. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike