Mina Kostić je pre dva meseca ostala bez majke: Svakog dana plačem, morala sam da se vratim na posao

12.03.2023

16:22

0

Pevačica se oglasila prvi put otkako joj se dogodila tragedija

Mina Kostić je pre dva meseca ostala bez majke: Svakog dana plačem, morala sam da se vratim na posao
Mina Kostić - Copyright 24sedam/N.V.

Mina Kostić je prvog dana 2023. godine ostala bez majke. Od tada se pevačica nigde nije pojavljivala, ali je sada smogla snage da priča o gubitku.

Ona je otkrila kako joj teku dani, te kako je saznala da joj je majka preminula.

- Jutros sam bila na liturgiji, nadam se da će biti lep dan danas. Jeste težak period. Tog dana sam se spremala za gostovanje, trebalo je da gostujem u 'Novom vikend jutru' kod Jovane Jeremić. Sestra me je zvala, ja sam rekla da nemam vremena za razgovor, a ona je dodala:'Miki, mama je umrla!' - priča Mina i nastavlja:

M.M./ATAImages
Mina Kostić

- Ne može kako mi planiramo, nego kako Bog hoće. Žao mi je jer nisam bila pored nje tada, ne bih radila. Sestra je tog jutra zatekla majku, izgledala je kao da spava, ali na našu veliku žalost, nije bilo tako. Jako smo bili vezani za nju, ali nisam smela da plačem, jer bi bilo teško mojoj braći. Nakon toga, moja sestra se operisala, težak period je iza mene - rekla je Mina.

Mina je priznala da je bol velika, te da svakog dana plače.

- Veče pre toga mi se nije javila, možda je spavala. Svakog dana smo bile na vezi. Bila je žena koja je predodredila život svojoj deci. Rekla da da bi volela da samo zaspi, tako je i bilo. Plačem svakog dana - kazala je pevačica.

24sedam/Katarina Mihajlović
Mina Kostić

Kako život ide dalje, tako je i Mina morala da se vrati svojim poslovnim obavezama.

- Plakala sam i pevala, pitala sam braću da li je to u redu, oni su me podržali. Imala sam dva nastupa nakon toga. Šta da se radi, moram da budem jaka, jer život ide dalje. Izdala sam pesmu 'Baš me briga', koju je napisao Saša Matić, nadam se da ću snimiti spot. Vraćam se tamo gde sam stala, a moja majka je najviše volela da me sluša dok pevam - ispričala je Mina u emisiji "Premijera - Vikend specijal".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike