Ispovest Mine Kostić o alimentaciji, teškom detinjstvu, ali i 15 godina mlađem dečku: Ja želim decu, a on ne

15.12.2022

21:04

0

Pevačica je otkrila da je kao mlada otišla od kuće kako bi izdržavala svoju porodicu

Ispovest Mine Kostić o alimentaciji, teškom detinjstvu, ali i 15 godina mlađem dečku: Ja želim decu, a on ne
Mina Kostić - Copyright Foto/Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Mina Kostić imala je veoma teško detinjstvo, izdržavala je svoju porodicu, a odgajala ju je tetka repera Đusa. Ali to nije sve, godinama je živela je u uverenju da ne može da ostane trudna, a onda je na snimanju spota saznala za lepe vesti.

Danas ponovo ima želju da dobije još dece, ali njen 15 godina mlađi partner Nikola još uvek nije spreman za to. Pevačica ne krije da je zaljubljena do ušiju, a sada je otkrila i da li svog sadašnjeg dečka vidi kao životnog partnera i da li joj smeta to što se piše o godinama njenog partnera.

Instagram printscreen/minakostic_official
Mina Kostić sa dečkom Nikolom

- Živimo u Srbiji, na početku mi je zasmetalo, ali posle sam razbila predrasude jer to nema veze, imala sam i starije od sebe, ali ničemu nisu valjali. Sa Nikolom se lepo slažem, ima nekih nesuglasila, ali tek smo dva meseca zajedno - kazala je Mina, pa otkrila čime ju je osvojio Nikola:

- Iskrenošću, cenim to. Ja sam isto takva, on nije iz mog sveta, igra fudbal i sve mu je nejasno i konfuzno, ali ima sada priliku da ide sa mnom svuda i sve to upoznaje.

S obzirom na to da vlada praznična euforija, Mina je otkrila da li je ovaj period praznika vrati u detinjstvo i odrastanje.

ATAImages/ Antonio Ahel
Mina Kostić

- Itekako, nas je ukupno 9 braće i sestra, jedna mi se sestra udavila kada je imala 13 godina. Svi se obradujemo kada dođe Nova godina. Sada svi imamo decu, ali sećam se kada sam bila dete, išli smo na neko brdo na Ledinama, pa nismo imali sanke nego se spuštamo na džaku i onda dođemo kući i gledamo crtani u 19:15 i na spavanje - priča Mina i otkriva da ju je odgajala tetka repera Đusa:

- Nisam usvojena nego sam živela sa Đusovom (Ivan Ivanović Đus, reper, prim. aut.) tetkom, Dudom, ona nije imala dece. Sa 16 godina sam se odselila jer mi je sve bilo daleko i nedostupno, Ledine su daleko, a ja sam morala u gradu da radim - priča Kostićeva i priseća se devedesetih i hiperinflacije:

- Bila je inflacija ali ja to nisam osetila, izdržavala sam svoju porodicu i prijatelje. Bila sam željna spavanja, a pošto to nisam mogla kod kuće, morala sam da pobegnem. Tada sve što zaradim sutra već nema. Bilo nas je puno i sve mi se to smučilo. Bila sam kao Nikola Simić u onoj seriji ‘pare, hoćete samo pare’, sve mi se to smučilo, ali bilo mi je drago što sam mogla da pomognem mom ocu koji je bio veliki radnik i borio se za nas, dobili 10 dece i odgajati ih je bilo teško -  ispričala je Mina.

24sedam/N.V.
Mina Kostić

Svog sadašnjeg partnera Nikolu je upoznala sa porodicom i kako kaže, svi su ga odlično prihvatili, bez ikakvih predrastuda.

- Skoro je moj brat slavio 40. rođendan i on je naravno bio i igrao sa mojom braćom i sestrama, sa mojom mamom. Ona ga već zove ‘zet’, kod nje je to gotovo. Njegova mama mu je rekla ‘Sine, ti si se oženio, a da još i ne znaš’.“

To što je rodila devojčicu, je bilo pravo iznenađenje, kako kaže, jer su joj doktori rekli da ne može da ostane u drugom stanju

- Meni su rekli da mi drugi jajnik nije prohodan i da zbog toga ne mogu, ali ja mislim da mi nije bilo suđeno da rodim dete sa ljudima sa kojima sam do tada bila i Bogu hvala da je tako. Igor je jedan dobar čovek, drago mi je što imam sa njim dete. Nismo planirali dete ali desilo se. On je znao da ja želim dete i onda sam ja bila u nekom ludilu, stalno sam ga terala da ide, a on je rekao da sačekam da rodim pa ćemo da se raziđemo. Bila sam nemoguća tada, ja sam mu se izvinila zbog toga i sada mu se izvinjavam. Ja sam želela još četvoro dece, ali nismo se uklopili nikako. Bilo je tu svega i svačega, mene je on jako nervirao. Živeo je na Altini i nije hteo da ide tamo gde sam ja želela i tako smo se rastali. Ja sam došla na Zvezdaru i ovde sam već 13 godina. Nadam se da će se desiti čudo i da ću dobiti još dvoje dece - kazala je Mina i otkrila da li Igor X danas uredno plaća alimentaciju:

ATAImages/ G.G.
Mina Kostić

- Da naravno, ja nisam rodila dete da bi plaćao alimentaciju, ali plaća normalno.

Mina ističe da bi volela još dvoje dece, ali priznaje da se plaši kako bi njena ćerka reagovala. 

- Želela bih, njoj bi bilo čudno, ali prihvatila bi. Ja baš volim decu, Nikola nešto nije spreman.

Pevačica ističe ako odluči da započne bračni život sa Nikolom, da želi crkveno venčanje.

- Samo tamo bismo. Mi smo se družili, nisam ni razmišljala o njemu i onda me je on pozvao da idemo u bioskop da gledamo „Svetu Petku“, i ja sam ga posle toga pozvala na moj nastup. On se nećkao, hoće - kazala je Mina ističući da je zaljubljena do ušiju, piše Nova.rs.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike