Mahir progovorio o raskidu! Otkrio i u kakvom je sad odnosu s koleginicom s kojom su ga često povezivali (FOTO)

10.10.2022

17:37

1

Pevač je nedavno okončao ljubavnu vezu, pa se maksimalno posvetio karijeri

Mahir progovorio o raskidu! Otkrio i u kakvom je sad odnosu s koleginicom s kojom su ga često povezivali (FOTO)
Copyright Mahir Mulalić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Mahir Mulalić o svom ljubavnom životu gotovo uopšte ne govori javno. Sada, međutim, priznao je da je nedavno okončao jednu vezu, te da se zatim maksimalno posvetio karijeri.

– Okončao sam nedavno vezu zbog nedostatka razumevanja. Nije se najbolje završilo jer svi znamo kakvim se poslom mi bavimo i koliko pažnje treba poklanjati drugoj strani, a to je sada nemoguće - objasnio je Mahir koji je već izdao i drugu pesmu, a u tom uspehu svakako uživa.

– Naravno da sam zadovoljan, mada sam se više posvetio radu na novoj pesmi. Dobro su prošle i moje kolege tako da mi je drago što nas ta korona nije omela ovog puta - naglasio je on za „Grand", pa otkrio na šta najviše troši novac koji sada zarađuje.

- Najviše na pesme i stajling. Volim sakoe, košulje, patike. Naravno, volim i da putujem - iskren je on.

Podsetimo, ljubavni život jednog od pobednika „Zvezde Granda“ oduvek je bio misterija. Najviše se, međutim, spekulisalo o navodnoj ljubavi sa koleginicom Džejlom Ramović, o čemu je on ovom prilikom takođe otvoreno progovorio. Mulalić je objasnio kako među njima i te kako ima hemije, ali samo kada je scena u pitanju.

 

 

– Džejla i ja se simpatišemo kao kolege, podržavamo se nekako u tom smislu. Drago mi je zbog nje što je uspela da radi na sebi i što uspeva da nastupa i putuje u Barselonu. To je za osobu koja ima samo dvadeset godina jako pohvalno. Voleo bih da tako i ostane - ispričao je, pa se zatim dotakao i drugih kolega, koji su mu takođe postali prijatelji.

- Tu su Isak i Krstinja, moram nju da izdvojim pre svega. Od starijih Mirzu Selimovića slobodno mogu da nazovem starijim bratom. Mnogo mi je pomogao savetima i preporukama, znam da ga nazovem u dva ujutro i da ga pitam za savet vezano za posao. Hvala mu što mu ne kidam toliko živce - kazao je pevač, kom je glavni savetodavac tokom takmičenja bila mentorka Marija Šerifović.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mahir Mulalic (@mulalic)

 

Upitan u kakvom su sada odnosu, za pomenute medije je odgovorio:

– Sada je došlo vreme za njene nove ljubimce. Čujemo se s vremena na vreme, hvala Bogu pa smo imali veoma uspešnu saradnju.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike