Holivudska glumica zbog opijanja počela da se goji, kosa joj je opadala u pramenovima: Mom telu je bilo dosta!

11.03.2023

14:19

0

Rehabilitacija i briga o sebi pomogla je da se vrati svom poslu nakon nekoliko godina pauze

Holivudska glumica zbog opijanja počela da se goji, kosa joj je opadala u pramenovima: Mom telu je bilo dosta!
Hejden Panetijer - Copyright AP/Evan Agostini

Hejden Panetijer progovorila je o zdravstvenim teškoćama koje je uzrokovala njena zavisnost od alkohola. Kako kaže, za pićem je posezala kako bi mogla da se nosi sa svojom anksioznošću.

Sve ovo se dešavalo kada je napravila pauzu u poslu, a zdravlje joj je bilo izuzetno narušeno.

- Patila sam od hroničnog nedostatka sna. On je veoma važan, san utiče na motorne sposobnosti, mogućnost da razmišljate i celokupno zdravlje. Moje telo kao da je reklo: 'Dosta!' - priča Hejden Panetijer i dodaje:

AP/Jordan Strauss
Hejden Panetijer

- Napunila sam tada 30 godina, a lice mi je bilo natečeno, imala sam žuticu, oči su mi bile žute. Morala sam da odem na pregled kod specijaliste za jetru. Počela sam da se gojim na čudnim mestima na telu, a kosa mi je bila tanka i opadala je u busenima.

Kada je videla da je vrag odneo šalu, prijavila se u centar za rehabilitaciju. Pre tri godine je drugi put započela program i terapiju "od 12 koraka".

- Mnogo sam radila na sebi. Nakon osam meseci intenzivne terapije, osećala sam se kao da pred sobom imam belo platno sa kojim mogu nešto da uradim.

U vreme kada je bila u najgorem stanju, njena ćerka je praktično odvedena u Ukrajinu od strane oca, Vladimira Klička, sa kojim se glumica tada zabavljala. 

AP/Dan Steinberg
Hejden Panetijer i Vladimir Kličko

Kako se danas nosi sa problemima

Glumica je ispričala da danas svoju nesanicu rešava ustaljenom rutinom koju sprovodi svake večeri, a uključuje čaj od kamilice sa mlekom i medom, kao i kupanje u penušavim kupkama sa mirisom vanile. 

U svojoj spavaćoj sobi ima sobni bicikl, a sarađuje sa trenerom Edijem Pavesom, kog je upoznala dok je bila na lečenju, sa kojim ima rutinu vežbanja.

Hejden je objasnila da je njena najveća želja, dok je bila na terapiji, bila da se vrati na početak, u vreme kada je bila srećna i zdrava.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike