Marija Mikić ide na trudničko: Pevala sam dok sam osećala da mogu

09.03.2023

14:03

0

Pevačica je rešila da uspori tempo sa nastupima

Marija Mikić ide na trudničko: Pevala sam dok sam osećala da mogu
Marija Mikić - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Marija Mikić uživa u trudnoći i prvim mesecima odrastanja njene naslednice Đurđe, a sada je došao trenutak da napravi pauzu i uspori tempo koji je imala zbog brojnih nastupa koje je imala i posveti se porodici. 

Naime, ona je sa pratiocima na Instagramu podelila da će u narednom periodu voditi mirniji način života i da neće nastupati kako bi održavala trudnoću. 

Instagram printscreen/wwwmarijamikiccom
Marija Mikić pravi pauzu od nastupa

– Drugari, došao je i taj trenutak da se na neko vreme oprostimo od nastupa. Ne od muzike, nego od nastupa i druženja sa publikom. Na svojoj muzici ću nastaviti da radim u studiju, da završim ono što sam počela i da se vratim sa albumom u koji sam uložila 1000% sebe. Ja svoj posao i talenat doživljavam kao blagoslov i iz tog razloga sam pevala dokle god sam osećala da moje telo može da izdrži i uživala u svakom trenutku. Sada je došao da prikočimo i da sačekamo da ovaj mali dečak dođe na svet. Svesna sam da me čeka najteži i najlepši period u životu - napisala je Marija na svom Instagram nalogu. 

ATAImages / Milan Maričić
Marija Mikić

 

Podsetimo, Marija i njen verenik Jovan su prošle godine porodila i na svet donela devojčicu, a sada par čeka sina, a pevačica je nedavno otkrila koje muško ime joj se dopada za naslednika. 

- Vojin mi je lepo, ali ne znam. Kako bude. Kad ga budem videla smisliću kako će da se zove. Najbitnije mi je da bude zdrav, da sve bude kako treba. Znam samo da će biti neko lepo i tradicionalno ime.


Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike