Vesni Zmijanac operisali srce: Nikolija uzrujana, sve vreme uz majku

09.03.2023

11:45

0

Zmijančevoj su ugradili bajpas

Vesni Zmijanac operisali srce: Nikolija uzrujana, sve vreme uz majku
Vesna Zmijanac - Copyright ATA Images/Antonio Ahel

Pevačica Vesna Zmijanac operisana je danas u Kliničkom Centru Srbije. Poznato je da pevačica godinama unazad kuburi sa zdravljem, imala je često visok pritisak, a kada je shvatila da više ne sme da se igra sa zdravljem, ona je u dogovoru sa lekarima ugovorila ugradnju bajpasa.

Naime, operacija je prema rečima izvora prošla u najboljem redu i za nekoliko dana bi pevačica trebalo da napusti odeljenje kardiologije.

- Vesna je i ranije imala problem sa pritiskom, odlagala je jer je mislila da ništa nije strašno, da često ljudi u njenoj okolini imaju slične probleme. Međutim, kada joj je pritisak toliko skočio da nije više mogla da ga kontroliše potražila je pomoć lekara. Oni su je posavetovali da mora da ugradi bajpas, na šta je prisatala. Operacija je protekla u najboljem redu, jer je oko nje bio tim stručnih i profesionalnih lekara - priča izvor. 

Printscreen Youtube /Amidži šou
Vesna Zmijanac

Kako dalje izvor objašnjava, pevačica narednih dana mora da miruje i sluša savete lekara, kako bi oporavak brže prošao.

- Moraće da ide na redovne kontrole i da pije prepisanu tereapiju. Nikolija se toliko uzrujala, pa je već angažovala i dodatno medicinsko osoblje koje će je sa vremena na vreme nadgledati. Mnogo se uplašila, za razliku od Vesne koja sve prima sa osmehom. Vesna je veliki borac. Dosta stvari je u životu prošla, pa je za nju ovo kako sama zna da kaže “mačji kašalj”- dodaje izvor.

Inače, Vesna nikad nije krila da se dugo bori sa štitnom lezdom.

- Uradila sam hormone štitne žlezde. Međutim, ona počne da pravi problem sa promenom vremena - kazala je Vesna Zmijanac jednom prilikom, i otkrila sa kakvim problemima se suočava zbog toga. 

ATAImages/ Antonio Ahel
Vesna Zmijanac

- Znojenje, neke drhtavice, svašta nešto me spopadne. Videćemo, možda je i klimaks. Nešto se dešava u mom organizmu, ali ne treba tražiti đavola - dodala je tada za “Naše novine”, pa istakla:

- Redovno posećujem lekara i kontrolišem rad štitnjače. Ja se 15 godina borim sa štitnom žlezdom.

Bonus video: 

(Blic)

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike