Andreana Čekić i Ibro Bublin oči u oči posle četiri godine od sukoba: Sve vreme sam ćutao, jer sam znao zašto

06.03.2023

22:40

0

Zajednički nastup ih je spojio

Andreana Čekić i Ibro Bublin oči u oči posle četiri godine od sukoba: Sve vreme sam ćutao, jer sam znao zašto
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Andreana Čekić i njen mlađi kolega, nekadašnji pobednik „Zvezda Granda“ Ibro Bublin, pre četiri godine su imali sukob mišljenja zbog poznatog kompozitora. 

Naime, kako je tada Ibro u jednom intervjuu prozvao kompozitora Sašu Lazića da je prisvojio njegovu pesmu „Sve ću ti dati“, Čekićeva je stala u odbranu nekadašnjeg saradnika. Tada su na društvenim mrežama sevale prozivke, a Ibro je objasnio da je Lazić optužbom želeo da se prezentuje u javnosti i to preko njegovog imena i popularnosti.

ATAImages/Antonio Ahel
Ibro Bublin

Andrena Čekić je odbrusila tada mlađem kolegi putem Instagrama: 

- Nazivajući bilo koga „anonimusom“ iz posla kojim ti pokušavaš da se baviš, samo se bezuspešno češeš tamo gde te najviše svrbi.

Posle više od četiri godine, Andreana i Ibro su se sreli oči u oči - pevali su zajedno na jednom privatnom slavlju, a fotografija koja se pojavila na društvenim mrežama je dokaz da su zakopali ratne sekire. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ibro Bublin (@ibro_bublin)

 

- Kako kažu „Vremenom dođe sve na svoje.” Imao sam mnogo toga za reći kada je trebalo, kada je to bilo potrebno, ali sam sve vreme ćutao, jer sam znao zašto. Verovao sam u to da si veliki čovek od žene, a to si i potvrdila! Naš zajednički koncert u Grazu koji se završi u zagljaju i ljubavi! - poručio je Ibro uz fotografiju sa Andreanom. 

Ovaj potez su podržali brojni korisnici Instagrama, koji su im slali poruke podrške. 

Podsetimo, pisalo se da su i Ibro i Darko Lazić u svađi zbog autorskih prava oko pomenute pesme, pa čak i da je Lazić tužio mlađeg kolegu za krađu. 

Instagram printscreen/zvezdegrandaspecijal_official
Darko Lazić i Ibro Bublin

 

- Njegov kompozitor je podigao tužbu protiv mene, ali ne dam niko da me gazi, pa ni Darko. Nemam problem sa Lazićem, iako je njegov autor napavio haos. Jedna deonica moje pesme stvarno liči na njegovu - nedavno je izjavio Ibro, na šta je Darko rekao:

- Pisali ste svašta, ali pogrešno. Ovo je moje dete, moj brat - rekao je Lazić u snimku i stao na put medijskim pričama da nisu u dobrim odnosima.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike