Pamela Anderson priznala da je pre "Plejboja" bila stidljiva: Mrzela sam samu sebe zbog izgleda!

06.03.2023

06:45

0

Glumičini memoari ne prestaju da privlače pažnju javnosti

Pamela Anderson priznala da je pre "Plejboja" bila stidljiva: Mrzela sam samu sebe zbog izgleda!
Pamela Anderson - Copyright Pexels/Profimedia

Trebalo je vremena Pameli Anderson da izađe iz svoje ljušture.

Slavna glumica priznala je u svojim memoarima da je tek sa svojim prvim slikanjem za magazin "Plejboj" 1989. godine postala slobodna, te da je do tog trenutka važila za izuzetno stidljivu devojku.

- Bila sam bolno stidljiva, a stidljivost je nešto tako iscrpljujuće - objasnila je ona, pa dodala:

- Kada sam bila mala, nosila sam šešir koji mi je prekrivao gotovo čitavo lice. Mrzela sam svoj izgled, mrzela sam sve. Bila sam tako stidljiva. Uvek sam mislila da su svi lepi. Jednostavno, nisam imala samopouzdanja.

Profimedia
Pamela Anderson

Zanosna plavuša se takođe prisetila da tog oktobra 1989. godine zamalo nije odbila ponudu Hjua Hefnera da zablista na naslovnoj strani njegovog magazina.

- Živela sam tada u Vankuveru, i isprva sam odbila ponudu, ali onda sam se zapitala - "Zašto da ne?!" Ubzo sam otputovala u Los Anđeles, na svoje prvo fotografisanje sa "Plejbojem". Bio je to osećaj kao da padam sa litice. Zaista sam se osećala kao da samo "dozvoljavam" umesto da pokušavam da kontrolišem. To je bio moj prvi pravi osećaj slobode - zaključuje Pamela.

Podsetimo, poslednjih meseci Pamela Anderson privlači pažnju svetske javnosti zbog svojih memoara, kao i dokumentarca koji je objavljen na Netfliksu o njenom životu. Premijeri ovog ostvarenja prisustvovala je glumica, ali i njeni sinovi koje je dobila iz velike ljubavi sa Tomijem Lijem, a koji su legendarnoj majci velika podrška. Tolika da je jedan od njih izjavio da im je žao što njihova majka nije profitirala od eksplicitnog snimka koji je izašao u javnost, a koji su napravili njen bivši suprug i ona. 

Profimedia
Pamela Anderson sa sinovima

- Voleo bih da je zaradila nešto novca - rekao je Brendon Tomas i dodao:

- Zaradila bi milione dolara da je samo potpisala jedan ugovor.

Kako tvrdi, umesto toga, njegova majka je sedela bez novca i gledala kako joj karijera nestaje.

On je napomenuo da je Pamela većinu života provela u dugovima, a da je Brendon morao da se nosi sa lošim komentarima dok je odrastao.

- Kad sam bio dete, uvek sam mislio da svi znaju stvari o mojoj porodici i meni koje zapravo ne bi trebalo da znaju. Svi su znali tu prljavu malu tajnu o mojoj porodici - rekao je Brendon, koji je znao da se potuče u školi kada bi neko loše komentarisao njegovu majku.

Dilan je takođe komentarisao snimak, te istakao da njegova majka nije želela da zarađuje na tome jer joj je karijera uvek bila na prvom mestu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike