Ćerka Ilde Šaulić želi brata ili sestru, pevačica iskrena: U ovim godinama treba biti realan

27.02.2023

20:17

0

Priznaje da joj je žao što nema još dece

Ćerka Ilde Šaulić želi brata ili sestru, pevačica iskrena: U ovim godinama treba biti realan
Ilda Šaulić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Ilda Šaulić u srećnom je braku sa suprugom Bojanom, sa kojim je dobila ćerku Emu. Međutim, pevačica priznaje da joj je žao što svojoj naslednici nije podarila brata ili sestru.

Kako kaže, sada je došla u godine kada treba biti realan i da je teško da će ponovo dobiti dete, iako njena naslednica to priželjkuje.

ATAImages/ Antonio Ahel
Ilda Šaulić

- Ona to i dalje priželjkuje, vezana je za decu u porodici. Doživljava ih kao svoje. Mislim da mi je žao što je uskraćena, hajde, neću završiti tu priču o deci, ali iz ove perspektive, u ovim godinama treba biti realan. Teško je ponovo se ostvariti u ulozi majke. Žao mi je što Ema nema rođenog brata ili sestru - iskrena je Ilda.

Njen brat Mihajlo nedavno je dobio ćerku, a pevačica je otkrila kako se snašao u ulozi oca.

- Lepo se snalazi, jako lepo, ali dobro, oni su tek novopečeni... Uživaju u svakom trenutku. Njemu će se supruga i ćerkica uskoro pridružiti u Švajcarskoj, pa će biti kompletni. Devojčice su čudo, ja sam mu to rekla pre nego što se Manja rodila. Rekla sam mu: 'Ti si gotov sada kada dođe još jedno žensko u našu familiju'. Zaista je tako, šarmirala ga je prvog trenutka kada je ugledao. Muškarci su generalno slabi na ćerke - ističe pevačica u "Premijeri".

ATAImages/Antonio Ahel
Ilda Šaulić i njen suprug Bojan

Podsetimo, početkom jula 2020. godine Ilda je saznala da čeka drugo dete, a u tom trenutku je bila pozitivna na koronavirus. Nažalost, nedugo potom ona je trudnoću izgubila, što joj je izuzetno teško palo.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike