Uznemirujuće! Influenserka izgubila bebu u 9. mesecu trudnoće, a sad dobija jezive poruke: Dete ti je živo!

27.02.2023

11:58

0

Srećom, broj poruka podrške je mnogo veći

Uznemirujuće! Influenserka izgubila bebu u 9. mesecu trudnoće, a sad dobija jezive poruke: Dete ti je živo!
Marija Mandić - Copyright Instagram printscreen/marijamandic58

Nedavno je kao bomba odjeknula tužna vest da je influenserka Marija Mandić izgubila bebu, što je detaljno objasnila u videim na svom TikToku.

Marija se nakon nemilog događaja oglasila na društvenoj mreži Instagram i srceparajućim rečima se oprostila od sina koji je, kako je nedavno rekla, trebalo da se zove Luka.

- Anđele mali, od početka je sve bilo previše dobro da bi bilo istinito. Mali nemirko je ipak odlučio da je za neki bolji svet. Za početak svakome bih poželela trudnoću kakvu sam ja imala, pa čak i porođaj. Koliko god sam se trudila sve vreme mi je ovo bio najveći strah i samo sam se molila da si dobro. Da li je to instikt ili ne znam šta, ali danima sam osećala neki unutrašnji nemir i ubeđivala sebe da umišljam, ali nisam nažalost - piše u objavi.

Instagram printscreen/marijamandic58
Marija Mandić

Marije trenutno prolazi kroz tešak period nakon gubitka bebe, a po svemu sudeći, trudi se da se iz čitave situacije izdigne i izađe kao pobednik. Međutim, neretko je uznemire i neprimereni komentari koje dobija na svom Instagramu.

Naime, Marija je u toku jučerašnjeg dana objavila fotografiju na kojoj drži nečiju bebu, nakon čega je dobila poruku koja je šokirala javnost.

- Psihopato, dete ti je živo, a lažirala si smrt. Nikad nisi rekla da neko od tvojih ima bebu, ni drugarica, ni niko od porodice. Sram da te bude jadnice jedna - stoji u poruci koju je Marija dobila.

Instagram printscreen/marijamandic58
Uznemirujuće poruke

Influnserka je poruku podelila na svom Instagram storiju, a potom se zapitala: Je l' mene neko za***ava?

Uprkos uznemirujućim porukama nekolicine ljudi, na sreću, mnogo je veći broj onih koji se saosećaju sa Marijinim bolom i šalju joj podršku da lakše prebrodi sve što joj se dogodilo.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike