Komšije raskrinkale Lidiju Vukićević: Otkrili sa kim glumica šeta zagrljena po kraju!

24.02.2023

14:27

0

Spekuliše se da je glumica ponovo zaljubljena

Komšije raskrinkale Lidiju Vukićević: Otkrili sa kim glumica šeta zagrljena po kraju!
Lidija Vukićević - Copyright ATA Images

Glumica Lidija Vukićević godinama unazad živi na Bežanijskoj kosi, a njene komšije su sada razvezale jezik i otkrile kakva je proslavljena glumica svakodnevno, ali i njeni sinovi koji su odrasli u tom kraju.

Komšije često mogu da vide Lidiju, jer glumica poslednjih nekoliko godina poseduje zastakljen balkon, gde često provodi slobodno vreme, pije kafu i čita knjige.

Njen ljubavni život uvek je intrigirao javnost, a tako je i dan danas. Naime, njene komšije nisu sigurne da li je momak sa kojim glumica šeta zagrljena njen sin ili dečko, budući da su joj i naslednici odrasli momci.

ATA Images
Lidija Vukićević sa sinom

Viđaju je sa mlađim dečkom

- Sinovi su mlađi od njenog dečka pa tako mogu da raspoznam. Taj momak sa kojim je često u poslednje vreme je mlađi sigurno deceniju od nje, ako ne i više, ali ona izgleda kao avion pa se ta razlika ne vidi toliko. Devojka mi kaže da je ovo ozbiljna veze jer je duže vreme viđa sa istim, a ranije smo je retko viđali u društvu muškaraca. Mislim da ih možda čak nije pozivala u njen stan, kaže konobar.

Često je viđaju u prodavnici

Prodavci ističu da glumica izgleda kao da je stalno zaljubljena, te da svojim osmehom i vedrim duhom uvek zrači pozitivnom energijom.

- Unese radost sa onom tršavom kosom i širokim osmehom. Ona deluje kao da je stalno zaljubljena tako da se to kod nje ne može proceniti da li sada ima nekoga ili ne. Uvek će za nas biti Violeta iz "Boljeg života". Za nju je vreme stalo. Pogledajte fotografije pa uporedite. Od snimanja serije je prošlo nekoliko decenija, a ta žena tek koju boru više ima. Sinovi joj svraćaju, mislim da ne žive s njom. Viđali smo i njenog bivšeg muža ranije da svrati dok su deca bila manje samostalna, više ga ne viđamo - rekla je prodavačica.

ATA Images
Lidija Vukićević

Komšinica tvrdi da je glumica zaljubljena

Komšija koji šeta pse u blizini njene zgrade tvrdi da je Lidija zaljubljena, jer za jednog momka sumnja da je glumicin dečko.

- Dovoze i je i odvoze na snimanja, ali ima taj jedan momak koji mislim da joj je dečko. Jeste mlađi, ali neka i je, neće sigurno da juri dede neke. To treba da joj bude na ponos, a ne da je neko zbog toga kritikuje. Kako god bilo, ona je divan čovek i komšija. Ima pse koje neizmerno voli. Viđamo je kada vežba, nekada vrlo rano ujutru jer posle ima snimanja. Vrlo je disciplinovana i to se vidi na njenom telu i u njenom izgledu.

Devojke ispred jedne parfimerije kažu da su joj sinovi šmekeri, ta da njih poznaju bolje nego Lidiju.

ATA Images
Lidija Vukićević

- Nju poznajemo, ali bolje njene sinove. Odrasli su ovde i pravi su šmekeri, pa i tata im je bio takav. Sa druge strane Lidija je žena koja ima široka shvatanja i njeni sinovi su uvek sve mogli i sve im je bilo dopušteno. Imala je puno poverenje, ali ga ni oni nikada nisu prokockali. Zavidimo joj na izgledu, kada se utegne u helanke i otkrije stomak, postidimo se - rekla je Ivana.

Ide na pijacu

Komšinica koja živi u blizini kaže da Lidiju sretne i na pijaci.

- Možda bi neko pomislio da živi na visokoj nozi, ali ona ide na pijacu, u nabavku. Nema spremačicu. Mislim da angažuje samo ženu s vremena na vreme za neka velika spremanja, ali da sve radi sama. Ona je prosto takva, energična. Vidim i na pijaci, popriča sa prodavcima. Kupuje zdrave namirnice, vidi se da kuva iako živi sama. Makar mislim da živi sama, sinovi su joj se odselili. Mada, možda ovaj što je pilot i dalje tu boravi. To ne znam sa sigurnošću da kažem - rekla je Marica.

ATA Images
Lidija Vukićević

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike