"Majka mi je rodila sestru da me spasi!" Rada ispričala zašto je njena Maja opasna: Sad imam elana, bila sam utučena!

22.02.2023 | 07:30

Autor: Nevena Mijušković

Posle prevare, za koju tvrdi da je doživela od najbližeg saradnika, otkrila je detalje za 24sedam

Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Rada Manojlović nedavno je obelodanila da je prekinula saradnju sa nekadašnjim menadžerom, te je njegov posao preuzela pevačicina rođena sestra Marija i kako se čini, već je mnogo zadovoljna.

Manojlovićeva je nekoliko dana nakon skandala objavila i spisak nastupa i to zakazanih sve do novembra! Kako je rekla za 24sedam, ovo joj se dosad nije desilo, te sada ima elana i uskoro će objaviti i novi album. Na pitanje da li oseća boljitak u poslovanju odgovara pozitivno kao iz topa, a onda je ispričala sve o sestri koja je glavni igrač u njenom timu.

ATAImages/ Antonio Ahel
Rada Manojlović

- Kako ne bi bilo! Tek sada izlaze neke stvari na videlo i tek sada saznajem šta se sve ružno dešavalo. Ali, ostavljam sve u prošlosti i vodim se izjavom umnih ljudi: “Prepusti svoje brige Bogu”. Neko to od gore vidi sve, kako ko radi tako će mu se i vratiti. Posla i poziva ima više nego ikada - tvrdi pevačica, a dodaje da je još jedan detalj simptomatičan.

- Nikada u januaru nisam imala zakazane nastupe do novembra, a imam i ponude za Novu godinu već. Tako da to dovoljno govori o ozbiljnosti i požrtvovanosti nekoga za mene i moju karijeru. Ne može te niko voleti i brinuti kao neko tvoj i ništa u životu nije slučajno. Sad tek shvatam da mi je majka rodila sestru da me spasi - poručuje ona vidno raspoložena, pa otkriva da radi na novim projektima.

Instagram printscreen/radamanojlovic
Nedavna objava Rade Manojlović

 

- Sad tek imam elana i za nove pesme, jer sam bila utučena i ubijena u pojam. Sada bar znam šta i za koga radim, imam motiv - priznaje ona, objašnjavajući kako se Maja tako brzo snašla i koliko su različite.

ATAImages/ Antonio Ahel
Rada i Maja Manojlović

- Ona je rođena spremna i ona može sve. Ista je kao ja, samo oštrija i mnogo brže namiriše i preseče prevare i nepravde od loših ljudi. Takođe, kao neko ko ima Ekonomski fakultet, smer menadžmenta, finansije joj nisu stran pojam - govori Rada, naglašavajući zašto je izabrala sestru za menadžera posle svega što je doživela i priznajući da za razliku od nje koja zna dobro da udari glavom o zid, kod njene sestre to ne postoji.

- Vrlo je komunikativna i ljubazna, ali isto tako zna da bude oštra i da preseče. Svakom po zasluzi! Ona je ono što ja nisam, šteta što nije ranije bila uključena - poručila je Manojlovićeva, priznajući da joj je sada pao kamen sa srca, te da se oseća bezbrižno.

Bonus video:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam