Nove komšije Vesne Zmijanac razvezale jezik: Čuli su o njoj svakakve priče, a sad otkrivaju kakva je pevačica kada je ne snimaju kamere

21.02.2023

14:36

1

Ona se nedavno preselila u novi kompleks, a veliki broj komšija su joj Rusi

Nove komšije Vesne Zmijanac razvezale jezik: Čuli su o njoj svakakve priče, a sad otkrivaju kakva je pevačica kada je ne snimaju kamere
Vesna Zmijanac - Copyright ATA Images/Antonio Ahel

Vesna Zmijanac se nedavno, kako se navodi, preselila sa Vračara na Savski venac, u jedan od najluksuznijih stambenih kompleksa u prestonici.

Kako su pisali domaći mediji, za ovu nekretninu je iskeširala 350.000 evra, a komšije su već oduševljene njome.

- Vrlo je prijatna, čest nam je gost. Nemam ništa loše da kažem o njoj, potpuno je normalna žena. Inače ne slušam domaću muziku, ali svakako da znam ko je Vesna Zmijanac, a znam i Nikoliju i Relju. Nikolija često dolazi da je poseti, dok sam Relju videla samo jednom. Lep su par, začudila sam se koliko se svi ponašaju kao da nisu javne ličnosti. Na primer, kada je u lokalu gužva, Vesna uvek pristojno sačeka da je uslužimo i ima razumevanja za nas - rekla je radnica u obližnjoj pekari.

ATAImages/Antonio Ahel
Vesna Zmijanac

U njenoj zgradi živi veliki broj Rusa, koji Vesnu često pozdrave.

- U toj zgradi ne znam da li ima nekoliko stanova da su Srbi, sve ostalo su Rusi. Kada je pozdrave na ruskom, Vesna se nasmeje i digne ruku pa kaže na srpskom. Nema ona sa kim u toj zgradi ni da se druži, sve su podstanari i uglavnom Rusi - ističe pevačicin komšija.

Kada ste poznata ličnost, o vama kruže svakakve priče, pa je tako i Vesnina komšinica čula svašta. Međutim, ističe da njoj ne deluje namćorasto.

- Opisala bih je kao modernu i veoma ljubaznu ženu. Ona ima namrštenu facu, ali kada joj se javite ona se osmehne. Nije da sam njen fan, ali je zaista poštujem. Njene bližnje nisam do sada viđala, ali nju srećem često. Znam da uvek pre nastupa voli da ode u obližnji salon gde se opušta uz masažu i sređuje lice - priča ona za "Super TV", dok se drugi komšija nadovezuje:

ATAImages/ Antonio Ahel
Vesna Zmijanac

- Ne mari ona da li je obukla trenerku i cipele, da li je stavila kačket i umesto torbe uzela ceger. Boli nju uvo za sve. Nekada je bila lepotica i sada nema problem da pokaže da stari. Viđam joj ćerku često, dolazi sa decom. Zeta nisam video. Uvek se javi ali nismo vodili dublji razgovor.

Portir u zgradi u kojoj živi Vesna Zmijanac vodi računa o tome da niko nepozvan ne uđe. Pevačica je poznata kao dobra domaćica, pa je čak i njega obradovala kolačima.

ATAImages / Milan Maričić
Vesna Zmijanac

- Vesna je jedno od boljih iznenađenja koje sam ovde doživeo. Pratim njen rad i poštujem je još od 70-ih godina. Izuzetna je i moram da napomenem, odlična domaćica. Kad god nešto umesi ili spremi, ona donese nama ovde za hostese i osoblje. Nemam reči koliko je divna - zaključuje portir.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike