Bolna ispovest Milene Vučić o agoniji sa opakom bolešću: Sama sam pregledala grudi i otkrila promenu!

19.02.2023

16:50

0

Ne krije da je bila uplašena

Bolna ispovest Milene Vučić o agoniji sa opakom bolešću: Sama sam pregledala grudi i otkrila promenu!
Milena Vučić - Copyright Instagram printscreen/vuchicmilena

Pop pevačica Milena Vučić, postala je poznata 2007. godine, kada je izdala svoj debitantski album "Luče", a poslednjih godina živi život daleko od očiju javnosti. Ona je sada progovrila o nimalo lakom periodu kroz koji je prošla, nakon što je tokom rutinskog samopregleda napipala promenu na grudima.

- Sama sam, sasvim slučajno, otkrila promenu. Nisam bila sigurna da je promena u početku ili je to neki mlečni kanal. To nije klasičan čvorić, već je kao izraslina. Morala sam da uradim ultrazvuk, koji je pokazao da mora da se otkloni ta promena - kaže Vučićeva.

Kako bi dok je čekala intervenciju skrenula misli, ona se sa porodicom zaputila na odmor, na kome joj, međutim, crv sumnje nije dao mira.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milena Vucic (@vuchicmilena)

 

- Dođe trenutak kada shvatiš da je sve moguće i da sve može da se desi svakome. Bio je crv sumnje koji mi nije dao mira. Nisam mogla da ne razmišljam o tome, definitivno sam bila uplašena i to sam videla po slikama - otkrila je Milena.

Ona priznaje da nije mogla da se smiri sve dok operacija nije bila gotova i dok nije došao nalaz, koji je, naposletku, bio dobar.

Milena je iz razgovora sa drugim pacijentkinjama došla do zaključka koliko se zapravo žena bije bitku sa ovom opakom bolešću i koliko te promene mogu biti teške.

- U toku celog tog procesa sam upoznala mnogo žena koje imaju mnogo teže promene i teže ih rešavaju - kaže pevačica.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milena Vucic (@vuchicmilena)

 

Kako je rekla, na operacionom stolu je provela oko sat vremena i to pod totalnom anestezijom, a pravo olakšanje nastupilo je kada je joj je stigao rezultat HP nalaza.

- Shvatila sam da niko ništa nije pričao o tome do trenutka kada sam ja progovorila o tome. U međuvremenu sam upoznala i one koje su imale i maligne promene i odstranjivanje dojke. Ostala mi je u sećanju slika jedne prelepe žene koja je bila rešena da pobedi sve. Ona je toliko nasmejana i opšutena jer je verovala da će sve biti uredu - kaže Milena.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milena Vucic (@vuchicmilena)

 

Kao veliki ljubitelj sporta i uživalac u sportskim aktivnostima, pevačica se, prema sopstvenom priznanju, ubrzo vratila tome.

- Imala sam zavoj preko reza i bila sam u grču da li smem da nosim dete. Imala sam upalu srednjeg dela leđa, jer sam bila u strahu. Posle par dana sam shvatila da mogu normalno da se ponašam. Skinula sam konce posle sedam dana i odmah sam krenula na jogu - rekla je pevačica za RTS.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike