Bivša supruga Dada Polumente promenila lični opis: Evo kako izgleda čuvena Anamarija kojoj je pevač posvetio pesmu (FOTO)

25.10.2022

22:31

6

U braku sa njom je dobio sina Dorijana, a ona se povukla u ilegalu

Bivša supruga Dada Polumente promenila lični opis: Evo kako izgleda čuvena Anamarija kojoj je pevač posvetio pesmu (FOTO)
Dado Polumenta - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevač Dado Polumenta iza sebe ima dva neuspešna braka. Pre supruge Ivone ženio je Anamariju Kikoš i Selmu Mekić, ali te veze su brzo pukle, a o njegovim bivšima se danas malo zna.

Anamarija je bila zapravo igračica koja je Polumentu pratila na turneji, a vremenom su sevnule varnice između njih.

Dado je iz ljubavi sa Anamarijom dobio sina Dorijana, ali njihov brak nije dugo opstao i pevač je našao novu životnu saputnicu Ivonu sa kojom ima dve ćerke.

Dado Polumenta Foto: ATAimages/Antonio Ahel
Dado Polumenta

Ipak da je ljubav Dada i Anamarije bila veoma posebna govori i to što joj je posvetio pesmu Nije Ana nije Marija koja je odmah po objavljivanju postala pravi hit, a Ana Marija je stekla veliku popularnost učešćem u jednom rijaliti programu. 

 

Posle izlaska iz rijalitija, Anamarija se povukla u ilegalu, a ukoliko je suditi po novim fotografijama koje objavjuje Dadova nekadašnja partnerka, ona je promenila profesiju i izgleda mnogo drugačije, a jedno vreme bila je i model.

Korisnici društvenih mreža kažu da je preterala sa estetskim korekcijama i da više ne liči na sebe.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike