Đorđe David: Baka Prase je beskrupulozan, ali otac mu je briljantan

30.09.2020

21:06 >> 10:30

0

Roker je za naš portal otkrio da je imao lepu saradnju sa režiserom i đakonom Nenadom Ilićem, ali da ne podržava ono što njegov sin radi

Đorđe David: Baka Prase je beskrupulozan, ali otac mu je briljantan
Đorđe David i Baka Prase Foto: 24sedam/Goran Sivački, ATAImages/Antonio Ahel

Đorđe David je decenijama provodio mnogo vremena sa umetnicima zbog svoje glumačke karijere, a za „24sedam“ otkrio je da je svojevremeno imao izuzetno lepu saradnju sa ocem Bake Praseta, Nenadom Ilićem.

U razgovoru za naš portal David je iskreno, bez obzira na to što ima sjajno mišljenje o svom kolegi, ispričao da ne podržava u potpunosti ono što Ilićev sin kao jutjuber radi, ali priznaje da mu „skida kapu“ zbog uspeha.

– Neša Ilić je, pre svega, režiser, a odlazak u sveštenstvo je njegov lični stav i osećaj u koji je ušao. Mi smo radili zajedno. On je čovek koji je režirao jedan mjuzikl u Pozorištu na Terazijama, gde sam igrao. Neša je veoma duhovit i briljantan je u svom poslu. On je savršeno koordinirao između baleta, glume, pa sve do orkestra, i poznaje odlično pozorište – pohvalio je roker oca najpopularnijeg jutjubera, koji je nedavno optužen da je bio sa maloletnicom, o čemu je otvoreno pričao kada su mu zbog te afere sponzori otkazali saradnju.

Iako se David sa Ilićem poznaje od davnih dana, pitali smo ga da li podržava način na koji Baka Prase zgrće pare.

– Svestan sam toga da nas, matore, gaze takvi klinci, ali dobro je da postoje razlike. Taj dečko je ozbiljan posao napravio i ja mu skidam kapu. A da li se slažem s tim što beskrupulozno zbog kinte ulazi u takvu priču, ne mogu da kažem. Ipak, siguran sam da on toga nije svestan zato što još nije otac – smatra Đorđe.

Roker često ističe vrednosti koje smatra bitnim za odrastanje dece, pa je i Stefana Đurića Rastu svojevremeno kritikovao zbog pominjanja droge u pesmama, a iz ugla oca komentarisao je i sadržaj koji Baka Prase plasira na internet.

– Ja ću uticati na moje dete u zavisnosti od toga što mislim da su prave stvari, ali sam svestan toga da deca brzo napreduju uz internet, pa ću imati i širu amplitudu zbog toga – zaključio je roker.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti