"Samo polako!" Jelena Karleuša se konačno oglasila o duetu sa Vojažem (FOTO)

14.02.2023 | 16:11

Autor: Milan Dimitrijević

Kolaboraciji ekscentrične zvezde i mladog trepera se mnogi nadaju

Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pevačica Jelena Karleuša pre nekoliko dana je na veliko iznenađenje mnogih na svom Instagram nalogu objavila fotografiju na kojoj je označila mladog trepera Mihajla Veruovića Vojaža i tom je prilikom podigla veliku prašinu među njihovim obožavaocima.

Kako se navodilo u medijima, potpis "11:11" navodno je simbolizovao buduću kolaboraciju dve muzičke zvezde, a Jelena je sada objasnila o čemu je zapravo reč:

- Stvarno nemam pesmu koja se zove 11:11. Jedanaest je broj godina kako nisam izdala album i 11 je redni broj novog albuma. Religijsku i magičnu simboliku ova dva broja otkrio mi je Vojaž. Nema potrebe za panikom, širenjem dezinformacija itd. Samo polako... Sve je okej.

Jelena Karleuša, 24sedam/Nemanja Vujčić
 

Podsetimo, iako su danas u više nego dobrim odnosima, Karleuša ranije nimalo nije štedela svog mlađeg kolegu. Ona je prošle godine, nakon Vojaževog nastupa na Ušću žestoko izvređala repera.

- Pet minuta slave može imati svako, ali trajati može samo onaj koji ulaže krv, znoj, novac, srce, mozak, želju, trud i volju. Svi zajedno da se skupite, niste jedna prava velika zvezda koja sija. Posebno mi je zasmetao neki mali paćos koji je 'ladno izgovorio da jedva podnosi pritisak slave i da je postigao sve što se postići može. Ne znam ni kako se zove, ali sam čula da ton u dupe ne može da ubode! Neće ni mama znati kako se zove do Nove godine - rekla je Jelena tada, a Vojaž nije hteo da ulazi u sukob:

- Ne mislim da aludira na mene. Žao mi je ako to misli s obzirom na to da je ona ikona naše estrade, od stila, do šou-biznisa.

Jelena Karleuša, Instagram printscreen/karleusastar
 

Ona se, međutim, tu nije zaustavila, pa je, pored Vojaža, potkačila i njegovog prijatelja i kolegu Nućija:

- Ti pomenuti traju koliko i te instant pesmice. Smatram da niko od njih niko neće postojati za tri meseca. Smatram da meni nisu potrebne pesme da bih bila najaktuelnija, najplaćenija i najpraćenija. Oni mogu da se nazovu mojim kolegama, ali bave se ovim poslom na amaterski način. Zato traju veoma kratko, nestaju i moraju da izbacuju pesme na tri, pet, sedam dana.

Bonus video:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam