Kako je Stoja izgledala na početku karijere: Niko nije mogao da odvoji oči od nje i nije se bojala da pokaže zgodno telo (ANKETA)

20.11.2023

08:30

0

Promena na njoj je vidna, a i sama je volela da eksperimentiše

Kako je Stoja izgledala na početku karijere: Niko nije mogao da odvoji oči od nje i nije se bojala da pokaže zgodno telo (ANKETA)
Stoja Novaković - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pevačica Stojanka Novaković, u narodu omiljena kao Stoja, zvanično je svoju karijeru počela 1987. godine, iako je tek deset godina kasnije objavila prvi album. 

Međutim, prekretnica u njenom životu bio je trenutak kada je potpisala ugovor sa "Grand" produkcijom i snimila album na kom se našlo mnogo hitova. Pevačica je, očekivano, tada izgledala mnogo drugačije nego sada. 

Fotografije iz emisija koje su nastale u Grandu pokazuju nam zgodnu, mladu devojku, koja se nije bojala da pokaže svoje izvajano telo, a osmeh sa lica nije skidala.

Danas, više od dve decenije kasnije, pevačicu i dalje krasi harizma koju je imala i tada, a čini se da se njena popularnost vraća na velika vrata.

Tokom godina, Stoja je imala razne faze u svom izgledu, pa je tako mnoge šokirala kada je objavila pesmu "Starija" gde je odjednom postala plavuša. Pre nekoliko godina ošišala se na kratko, pa su je mnogi upoređivali sa Kris Džener.

A mi vas pitamo, koja Stoja vam se više dopada? Ona kako je nekad izgledala ili ova od danas?

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike