Megan Trejnor o drugoj trudnoći: Ne mogu da opišem koliko sam srećna što sam još jednom uspela da ostanem u drugom stanju! (VIDEO)

12.02.2023

17:55

0

Sa suprugom Darilom Sabarom 2021. godine dobila je sina Rajlija

Megan Trejnor o drugoj trudnoći: Ne mogu da opišem koliko sam srećna što sam još jednom uspela da ostanem u drugom stanju! (VIDEO)
Megan Trejnor - Copyright Profimedia

Pevačica Megan Trejnor i njen suprug, glumac Daril Sabara, uskoro će se drugi put ostvariti u ulozi roditelja. Par je u februaru 2021. godine dobio sina Rajlija, a ovoga puta su tokom istog meseca samo 2023. simpatičnim snimkom obelodanili da stiže prinova.

- Nisam ovo uradila dok sam nosila Rajlija. Kako sam već na pola puta? - potpisala je ona svoj razigrani video, istakavši da je već ušla u drugi trimestar.

 

 

- Kakav blagoslov. Toliko sam zahvalna na tome što mogu da zatrudnim. Bukvalno, kidam! Ovo je strava, ostvarenje mojih snova. I generalno sam na pola puta, jer želim četvoro dece - kazala je ona za „People", pa zatim otkrila kako se Rajli nosi s vešću da će postati stariji brat.

- Pokušavamo da mu objasnimo kako je beba u stomaku, ali on onda pokaže prstom na svoj stomak i samo kaže: „Beba". I onda skočimo: „Ne, ne u tvom stomaku, nego u maminom!".

Ovog puta je drugačije

Pevačica je naglasila kako je ovoga puta osećala brojne simptome trudnoće, te da je znala kako stvari stoje. Prethodno, nije bio takav slučaj.

- Ovo je baš onako... Prava trudnoća. Prva mi je bila gotovo kao izmišljotina, nikakvih simptoma nije bilo. Htela sam da idem kod lekara jer sam cenila da u meni nema ničega. Tek kasnije sam s Rajlijem osećala nešto. Sad sam dobila perioralni dermatitis, na primer. Opšta zabava je bila šminkati se s tim po licu... I bilo mi je baš muka. Srećom, sve se dešavalo za vreme odmora, pa sam imala vremena za izležavanje. Na svakih 20 minuta trčim u WC i ostajem bez daha samo dok pričam, super, šta kažete? - u veselom tonu nabrajala je ona.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daryl Sabara (@darylsabara)

 

- Ovog puta, isto, često mi se jedu krastavci. Čak i dok jedem nešto slatko, jedu mi se kiseli krastavci. Čudno je, ali je i divno.

Takođe, Megan najavljuje i svoju prvu knjigu koja nosi naziv „Dear Future Mama", a u kojoj je otvorila dušu o svojoj prvoj trudnoći. Na policama bi trebalo da se nađe 25. aprila.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike