Supruga našeg glumca pokazala trudnički stomak, a onda je usledilo iznenađenje: Snimak koji je mnogima naterao suze na oči

12.02.2023

08:29

0

Jedva su čekali da sa svim dragim ljudima podele radost

Supruga našeg glumca pokazala trudnički stomak, a onda je usledilo iznenađenje: Snimak koji je mnogima naterao suze na oči
Uroš Jovčić i Dženi Martin - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Uroš Jovčić i njegova supruga Dženi Martin pre nekoliko dana objavili su da čekaju prvo dete. 

Dženi je sada na svom nalogu na Instagramu objavila prvu fotografiju trudničkog stomačića, te se pozdravila sa 15. nedeljom trudnoće. Međutim, to nije sve.

Instagram printscreen/jenniimartin
Dženi Martin

Španska influenserka je objavila i snimak na kom su pokazali kako su njihova porodica i prijatelji reagovali kada su im saopštili da čekaju bebu.

Suza nije manjkalo, kao ni smeha i radosti, a mnogi su pisali u komentarima da im je snimak naterao suze na oči.

Podsetimo, Dženi i Uroš su pre nekoliko dana objavili javnosti da čekaju dete, a sreću zbog prinove nisu mogli da sakriju.

- Pa šta reći... Iznenađenje! Ne možemo da opišemo koliko smo srećni što vam kažemo da ćemo da postanemo mama i tata. Dugo smo sanjali o ovom trenutku... Još uvek se trudimo da u to poverujemo! Dok gledamo sliku sa ultrazvuka, zagledamo u sebe i shvatamo da je naša najveća želja konačno stvarnost. Srce nam puca od sreće! Toliko smo zahvalni za život. Jedva čekamo da zajedno doživimo ovo novo ogromno putovanje kao da čekamo najlepši zalazak sunca na svetu! Vole te tata i mama - napisala je uzbuđena Dženi Martin.

Njih dvoje su se, inače, upoznali na Tenerifima, gde je Uroš radio na snimanju filma "Montevideo". Ona je tada imala 15 godina, a on 21. 

No, odmah su znali da su jedno drugom suđeni, pa su tako posle nekog vremena i započeli vezu, a ona se zbog njega preselila u Beograd.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike