Glumac Uroš Jovčić čeka bebu sa španskom influenserkom: Iznenađenje! Srce nam puca! (VIDEO)

06.02.2023

20:06

0

Zaljubljeni par odmah podelio radosne vesti

Glumac Uroš Jovčić čeka bebu sa španskom influenserkom: Iznenađenje! Srce nam puca! (VIDEO)
Uroš Jovčić i Dženi Martin - Copyright Instagram printscreen/jenniimartin

Naš poznati glumac Uroš Jovčić i njegova supruga, Špankinja Dženi Martin, uskoro će postati roditelji.

Naime, Dženi je srećne vesti objavila na svom Instagramu, a emotivni video zaljubljenog para u kom pokazuju ultrazvuk bebe oduševio je javnost i izazvao lavinu čestitki blogerkinih pratilaca.

Zaljubljeni par nije krio sreću povodom radosne vesti, pa je sa hiljadama pratilaca podelio prve utiske. Priznaju da su dugo čekali na ovaj trenutak, te da još uvek ne mogu da poveruju da se ovo dešava.

- Pa šta reći... Iznenađenje! Ne možemo da opišemo koliko smo srećni što vam kažemo da ćemo da postanemo mama i tata. Dugo smo sanjali o ovom trenutku... još uvek se trudimo da u to poverujemo! Dok gledamo ultrazvučnu sliku zagledamo u sebe i shvatamo da je naša najveća želja konačno stvarnost. Srce nam puca od sreće! Toliko smo zahvalni za život… Jedva čekamo da zajedno doživimo ovo novo ogromno putovanje kao da čekamo najlepši zalazak sunca na svetu! Vole te tata i mama - napisala je uzbuđena Dženi Martin.

Usledile su brojne čestitke u komentarima, a po svemu sudeći emotivna objava zaljubljenog para dirnula je mnoge.

Podsetimo, Uroš Jovčić je najpoznatiji po ulozi u filmu "Montevideo". Tokom snimanja ovog ostvarenja, na Tenerifima je upoznao upravo Dženi, koja je tada imala samo 15 godina, a on 21. Odmah je znao da je Dženi ona prava, kako je u više navrata javno isticao. Ljubav im je u početku bila platonska, da bi potom otpočeli romansu, a ona se zbog njega preselila u srpsku prestonicu.

Džini je nedavno istakla da razume srpski jezik, međutim još uvek se ne usuđuje da na srpskom govori javno, jer nije najbolje savladala padeže.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike