Naš glumac doživeo strašan peh na snimanju filma: Bio sam sav u modricama, izudarao sam se sa svih strana!

01.10.2022

09:36

0

Autor: Marija Mitić

Uroš Jovčić sada se sa osmehom priseća ove anegdote

Naš glumac doživeo strašan peh na snimanju filma: Bio sam sav u modricama, izudarao sam se sa svih strana!
Copyright Uroš Jovčić ATAImages/Antonio Ahel

Glumac Uroš Jovčić koji je ostvario zapaženu ulogu u filmu Montevideo, Bog te video, prisetio se jedne anegdote sa ovog snimanja. Naime, on je doživeo nezgodu kada je slučajno upao u šaht za promenu ulja, usled čega je zadobio povrede i modrice.

- Snimanje za taj film, a onda i seriju, uvek me podseti na divne angedote. Jedna od anegdota vezana za mene je kada smo snimali seriju u hangarima plavog voza. Taj dan smo igrali karte, međutim kada je dunuo vetar sve je oduvao ispod vagona - počinje Uroš.

ATAImages/ A.A.
Uroš Jovčić

- Kao najmlađi sam sišao u rupu ispod tog vagona i upao u šaht za promenu ulja. Unutra sam bio preko pojasa. Sav sam bio prljav, blatnjav, samo što dno nisam pipnuo. Bio je mrkli mrak, ljudi nisu mogli da veruju. Izudarao sam se sa svih strana, u kostimu je pala grdnja, imali su sličan kostim, ali ne i isti. Sledeće scene sam snimao iza sedišta da se ne bi videlo da je različita odeća u pitanju, ali sve je to simpatično – rekao je Jovčić koji je sa čitavom ekipom ostvario prijateljski odnos.

- Na kraju svakog projekta svi mi postanemo porodica i u boljoj atmosferi se radi. Nekad padnu i grdnje, gledajte šta radite, ide ton i ide ovo. Nama je to sve bilo simpatično – ispričao je glumac za Blic.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike