Iz Tešnja u Beograd na vodi! Pobednik „Zvezda Granda“ snimio prvenac i dane u srpskoj prestonici provodi na visokoj nozi

06.11.2022

12:56

0

Nermin je snimio pesmu pod nazivom „Prva ljubav“

Iz Tešnja u Beograd na vodi! Pobednik „Zvezda Granda“ snimio prvenac i dane u srpskoj prestonici provodi na visokoj nozi
Nermin Handžić - Copyright Promo/Munja

Pobednik prošlogodišnje sezone „Zvezda GrandaNermin Handžić snimio je svoj prvenac pod nazivom „Prva ljubav“. 

Očekivano, premijera prvenca bila je upravo u muzickom takmicenju u kojem je mladi Bosanac i trijumfovao, a podršku su mu sve vreme pružali Viki Miljković i Taške, koji je ujedno i glavni "krivac" za ovu kompoziciju i aranžman.  

Tekst potpisuje Dragan Brajovic Braja, a mladi pevač nije ni pokušavao da sakrije uzbuđenje zbog izlaska svog prvanca: 

Promo/Munja
Nermin Handžić

- Presrećan sam. Pesma je toliko lepa, da sam je sa zadovoljstvom otpevao. Zahvalan sam Viki i Tašketu za sve što su učinili i što čine za mene. Narodnjaci su zakon! - uzbuđeno poručuje mladi Nermin.

Koliko mu  je njegova mentorka  posvećena, vidi se i po činjenici da je sve rađeno u Tašketovom studiju, ali i da je upravo on izašao na scenu sa mladim pevačem kako bi mu svojim iskustvom i autoritetom pružio podršku tokom premijernog izvođenja pesme.  

Promo/Munja
Nermin Handžić

Inače, nije tajna da ovaj mladi pevač vreme u Srbiji provodi u Beogradu na vodi, gde Viki i Taške imaju stan, te mu prvi dani u prestonici protiču na "visokoj nozi"!

Pesmu pobednika „Zvezda Granda“  mozete poslusati u nastavku:

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike