Zvezda serije "Porodica" se porodila: Trudnoću sve vreme skrivala, a sinu dala staro srpsko ime!

11.02.2023

09:30

0

Lepe vesti je podelila na svom nalogu na Instagramu

Zvezda serije "Porodica" se porodila: Trudnoću sve vreme skrivala, a sinu dala staro srpsko ime!
Tijana Marković - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Glumica Tijana Marković porodila se, kako je otkrila, u januaru i na svet donela sina kome je dala ime Sava.

- Najlepši rođendanski poklon stigao je januaru i doneo mali blagoslov koji je izabrao mene da mu budem majka. Sava je rođen - napisala je glumica uz fotografiju svog naslednika koju je podelila na društvenoj mreži Instagram.

Sava je, inače, staro srpsko ime, a kako se mogu naći navodi, potiče od reči "Saba" što znači "pravedan".

Tijana je trudnoću iznela daleko od očiju javnosti, pa mnogi nisu ni znali da čeka bebu. Prošle godine se venčala sa svojim izabranikom Draganom.

Glumica ne daje preterano intervjue, ali je jednom prilikom ipak progovorila o svom izabraniku Draganu, te otkrila kako su se upoznali i zašto je odlučila da je baš on pravi čovek za nju.

- On je biznismen, ima svoju firmu, ali se bavi i produkcijom, radio je koncerte Merlina i Čole. Tako smo se i upoznali. Već četiri meseca smo zajedno, ali bili smo prijatelji dugo pre nego što smo počeli da se zabavljamo - rekla je ona prošle godine za Hello i dodala:

ATAImages/Antonio Ahel
Tijana Marković

- Presudila je moja odluka da budem pokraj osobe koja me prihvata takvu kakva jesam, koja ne želi da me menja, već me razume, podržava i pruža slobodu da se razvijam u svim svojim talentima. Osvestila sam šta je to što u vezi želim. Ranijih godina sam muškarce poput svog sadašnjeg partnera odbijala, bili su mi dosadni. Što bi nam bilo lepo, daj neki problem, dramu, da se posvađamo. Merila sam ljubav patnjom umesto slobodom. Do te spoznaje sam došla radom na sebi, svojoj autentičnosti. Naučila sam da poštujem svoje vreme. Biram s kim ću da se družim, ali i u kojim projektima ću da učestvujem.

Glumica je ostvarila brojne role, ali ona o kojoj se naširoko pričalo jeste uloga Marije Milošević u seriji "Porodica".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike