Životna priča Eve Ras zbog koje ćete se naježiti: 20 godina ima kancer, kosu pere sirćetom i sapunom od užegle masti

20.02.2022

15:29

0

Glumica kaže da samopouzdanje dobija svako jutro kada opere kosu, a 10 godina unazad se ne šminka

Životna priča Eve Ras zbog koje ćete se naježiti: 20 godina ima kancer, kosu pere sirćetom i sapunom od užegle masti
balet_i_moda_10022022_0086 - Copyright G.G./ATAImages

Glumica Eva Ras ušla je u devetu deceniju života. Živi skromno i smerno, a kaže da nikada nije ni pomišljala da radi bilo kakve estetske zahvate, budući da ima ozbiljne zdravstvene probleme. 

- Već 20 godina imam kancer. Sa takvim zdravstvenim problemima nisam ni pomišljala na tako nešto. Bilo je važno ostati u životu, da pišem romane o onima koji nisu bili dugog veka i koje sam obožavala, obožavam i obožavaću dok ne umrem - priča ona i dodaje da je nedavno operisala tumor:

- Usred pandemije pojavio mi se maligni tumor na desnom obrazu, koji je otklonjen u aprilu 2021, a nekoliko dana kasnije počelo je snimanje druge sezone serije genijalnog Siniše Pavića "Junaci našeg doba", koja se baš ovih dana premijerno prikazuje. E, tu možete da me vidite sa svim otocima i modricama - rekla je Eva Ras za "Lenu".

Mateja Stanisavljevic/ATAImages
Eva Ras

 

Iako danas najčešće možemo čuti komentare da je najlepše videti negovanu ženu, glumica je ipak drugačijeg mišljenja. 

- I to je čisto lupetanje. Kao da nije dovoljno da se kupam, perem zube i popravljam ih, nego treba da se mažem, mastim kao pile koje se zaliva u rerni da bi se lepše ispeklo. Nikada se nisam mackala ni sa čim, kosu i danas perem peraćim sapunom koje seljanke prave od užegle slanine i masne sode i prodaju ih po pijacama, a ispiram mešavinom tople vode sa sirćetom, pola-pola. Čak ni kupovne šampone ne upotrebljavam jer volim da mi kosa sija, a od sirćeta to biva. 

Glumica kaže da se nikada ne šminka, te tako ni ne dozvoljava na setu profesionalnim šminkerima da je doteraju. 

G.G./ATAImages
Eva Ras

 

- Ima oko deset godina otkada ne dam da me šminkaju ni u ulogama. Vodim računa šta oblačim, ne želim da ličim na izumrlog dinosaurusa, oblačim se kao i svi drugi oko mene po beogradskim ulicama. Ako žene imaju dužu kosu i lokne - imaću ih i ja, jer je to način da ne štrčim, da ličim na ostale. Inače, moje samopouzdanje potiče otuda što svako jutro operem kosu. Kad mi je kosa čista, ja sam carica. 

Mateja Stanisavljevic/ATAImages
Eva Ras

 

Uvek je surovo iskrena i bez dlake na jeziku, bilo da se radi o aktuelnostima, ili ipak o njoj i njenom životu.

- Nikada nisam planirala da imam 81 godinu i 47 dana, koji su me sustigli i nikada nisam želela da ličim na zarozanu pitu krompirušu. Ali ličim. I moram da živim sa svim borama, ali neću da lažem da mi to prija i da sam oduševljena. Niko to ne može da promeni. Živim uprkos starosti i još uvek volim što sam živa i da gledam čudesa koje je bog stvorio - zaključila je glumica.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike