Milan Kalinić sa suprugom u centru grada: Sandra je lepotica kakva se retko viđa! (FOTO)

09.02.2023

14:58

4

Atraktivan par je mamio poglede svih prisutnih

Milan Kalinić sa suprugom u centru grada: Sandra je lepotica kakva se retko viđa! (FOTO)
Milan Kalinić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Već više od 15 godina, popularni glumac i voditelj Milan Kalinić u srećnom je braku sa suprugom Sandrom. Roditelji su dvoje dece, ćerke Tee i sina Vuka, a sinoć su se pojavili na jednom gradskom događaju i atraktivna plavuša mamile je poglede svih prisutnih, te oduševila svojim negovanim izgledom.

Kalinić je, prema njegovim rečima, izuzetno ponosan što kraj sebe ima ženu kakva je Sandra, te je naviknut na situacije u kojima njegova izabranica privlači pažnju, a ništa drugačije nije bilo ni na sinoćnjem prestoničkom dešavanju.

Par je došao u ležernom modnom izdanju, u vidu "vojničkih" kaputa oštrih linija, u zagasitim bojama, a nežnija polovina beogradskog glumca je sa blagom šminkom i decentnim talasima u kosi plenila poglede svih prisutnih.

- Moja žena ima četrdeset godina, skoro dvadeset smo zajedno, a ona je, žargonski rečeno, "top riba". Sandra je jedna od najženstvenijih, "najdamskijih", najzgodnijih Beograđanki. Gde god da se pojavimo ona je ili najlepša ili među tri najprivlačnije. To pravom muškarcu, koji je siguran u sebe, a pre svega onom koji voli svoju ženu, može samo da imponuje - izjavio je jednom prilikom Kalinić.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike